2010-07-12

A hétvégi pihenés gyorsan eltelt! Azt gondoltam, hogy ezt a hetet fájdalom mentesen teljesítem, de már ez a nap lebirkózott mindenkit. Taekwondo Aerobikkal kezdtük a napot. Nagyon jó lazító, nyújtó, és összetett gyakorlatokat tanítottak nekünk. A következő edzés egy kis kajaszünet után küzdelem volt. Nem is kell mondanom semmit, a mester azzal kezdte: hogy telet a hétvégi pihenés? amiért pihentünk még többet edzünk most. Vannak páran, akiket már kiráz a bőréből ez az edzés! Volt egy jó kérdése a mesternek: Hogy szeretnénk átmenni a vizsgán? Látja, hogy már 2 hete meg vagyunk halva, tisztába van vele, hogy sehol sem edzenek ennyit, mert az itteni harcosoknak ez a feladata reggeltől estig, éjszakáig edzenek! Az utolsó foglalkozás: Taping (kezek, újak, lábak) rögzítése, megvédése, törések húzódások ellen.

2010-07-13

Reggeli nap, futással kezdődött! Nem kínozom magam az írással, mindenki kikészült! Egy ilyen edzés után kívánta a szervezetem a reggelit. A következő elméleti foglalkozás, Taekwondo Barátságos Küzdelem Elmélete. Itt mindent átbeszéltünk, amit tudni kell a mostani szabályrendszerről a versenyzőnek. Hova illetve mire kap pontot, figyelmeztetést. Amikor vége lett, mentünk ebédelni, már minden megszokott. Az ebédet befejezve mentünk Küzdőedzésre. A mester valami okok miatt nem tudott jönni, így mindenki bízott benne pihenő lesz! Természetesen, még jobban járt a brigád! Levittek minket az Olimpiára készülőkhöz. Jó edzés volt! Páran a vacsorát ki is hagyták utána. A napot Taekwondo Aerobikkal zártuk. Szépen megtáncoltattak bennünket!

2010-07-14

Reggeli felkelés tökéletes volt! Rossz visszagondolni, mikor az első héten nem tudtunk kikelni az ágyból! Keményen meggyűrtek minket! A reggelit befejezve mentünk az elméleti órára (Taekwondo Barátságos Küzdelem Elmélete). A bíráskodásról rengeteg dolgot elmondtak, hogy Koreában ki is lehet bíró, de ezt nem csak itt kellene így csinálni, tette hozzá a professzor!!! A kamerákról is feljött a szó, hogy mikor milyen versenyen, mennyi kamerának kötelező venni a mérkőzést a viták miatt. Rengeteg felvételt megnéztünk, hogyan vezették a meccseket rosszul. Majd a többit otthon. Ebéd után jött a küzdelem. Borzalmasan jó volt és elfáradtunk, minden nap mosni kell az edzőruhát. Vacsorát befejezve, mentünk edzeni a kondi terembe. Szétedzettem magam.

2010-07-15

Ez a nap volt számomra (számunkra) a legkeményebb! A reggeli futóedzés után, nem tudtunk visszajönni a szállásra. Valami elképesztő, hogy mit kibír az emberi test, csak akarni kell, és minden sikerül, igaz fájdalommal jár. Sajnos ezt olvasva, senki sem érzi! A második foglalkozásunk a reggeli után, megint a Taekwondo Barátságos Küzdelem Elmélete volt. Ezt követően küzdelem, majd formagyakorlattal zártuk a napot. Nemigen szeretnék többet mesélni erről a napról, elég volt!

2010-07-16

Óriási nap volt a mai! Mindenkit felmértek, hogy milyen állapotban van ( Physical Fittnes Test ). Több oldalt lehetne irkálni, hogy mi is történt e nap. Elfáradtunk nagyon, de vidáman, és ennek örült a csapat. A képek mindent elárulnak! Ilyen teszt sehol sincs, majd bővebben beszámolok róla. Most itt a hétvége vár rám a pihenés! 🙂