Kos
Amikor olyan dologra vágyik, amit nem engedhet meg magának, rettenetesen ingerlékennyé válik. Ilyenkor mindenki jobban teszi, ha messziről elkerüli Önt. Mindenképp érdemes elgondolkoznia azon, mi rejtőzhet viselkedése mögött, mit fejez ki Önnek a pénz, az anyagi jólét.

Bika
Vannak helyzetek, amikor azonnal kell döntenie anélkül, hogy ideje lenne átlátni vagy átgondolni az egész helyzetet. Mivel elég tapasztalatot szerzett már ezen a téren, nyugodtan rábízhatja magát ilyenkor belső megérzéseire, ezek segítségével a jövő héten meghozhatja az ideális döntést.

Ikrek
A legtöbb személyes nézeteltérés oka, hogy egészen eltérő mintákat hozunk magunkkal családunkból arra nézve, hogy mi erkölcsileg elfogadott és mi nem. Van, ahol például a házastársi hűtlenséget elnézik a családban, máshol viszont megbocsáthatatlan bűnnek számít. Önnek kell átgondolnia, milyen nézeteket vall ezzel kapcsolatosan.

Rák
Sokszor nosztalgiázik és vágyik vissza azokra a barátságokra, amelyeket még gyerekkorában kötött. Mostani kapcsolatai is mélyek, de az a feltétlen és teljes odaadás, amire kisgyerekként képes volt, mintha már nem lenne meg Önben. Mintha a tapasztalatokkal óvatosabbá vált volna.

Oroszlán
Ha újra és újra ugyanazokon a problémákon bukik el a magánéletében is, mint a hivatásában, akkor ne másokat hibáztasson ezért, hiszen nyilván Ön nem tudja úgy kezelni a helyzetet, ahogy az kellene. Figyelje meg, mások hogyan cselekszenek ilyen szituációban és kísérletezzen!

Szűz
Ne felejtse el, hogy egészen mást várunk egy havertól vagy egy munkatárstól, mint egy társtól. Azok a tulajdonságok, amelyek az egyik helyzetben szórakoztatóak, és amelyek egy felszínes kapcsolat sóját adják, a mindennapokban már túl soknak vagy kibírhatatlannak tűnhetnek.

Mérleg
Szíve mélyén úgy érzi, akkor egyenrangú egy párkapcsolat, ha mindkét félnek ugyanolyan beleszólása van minden kérdésbe, ugyanakkor megérti, hogy párjának mennyire fontos, hogy anyagiakban az övé legyen a döntés lehetősége. Már megint egy helyzet, amely szinte kettészakítja Önt.

Skorpió
Remek formában lesz a jövő héten. A testi és lelki jó közérzet pedig kiváló állapot ahhoz, hogy szellemi téren is nagyot alkosson, illetve lehetővé teszi, hogy megnyíljon új ötleteknek, új látásmódoknak, amelyek a későbbiekben döntően megváltoztathatják egész életét.

Nyilas
Hajlamos rá, hogy túl hamar vágjon a dolgok közepébe és ne kerülgesse sokáig a forró kását. Ez sokszor előnyös, de kapcsolatoknál érdemes időt szakítani arra, hogy kialakuljon egy közös alap, egy olyan harmónia a két ember között, amelyre létre lehet hozni a közös életüket.

Bak
Ne legyenek túlzó elvárásai párkapcsolatában. Ha felmerül bármilyen igénye partnerével szemben, mindig kérdezze meg önmagától, vajon Ön meg tudná vagy meg akarná-e ezt adni kedvesének. Ha szeretne valamit másoktól, először tanulja meg adni ugyanazt és nem éri csalódás.

Vízöntő
Meg kellene már oldania egy személyes nézeteltérést valakivel. Ennek legjobb módja, ha meghívja az illetőt egy finom ebédre vagy vacsorára, mert mindenki békülékenyebb és nyitottabb a megoldásokra, ha érzi, hogy a másik fél hajlandó közeledni és tenni valamit a békéért.

Halak
Hajlamos azt a különleges és kegyetlen, ám többnyire túlzó büntetést alkalmazni kedvesével szemben, ha megbántja Önt, hogy bár ott van vele fizikailag, lelkileg annyira megközelíthetetlenné válik, hogy párja kétségbe esik, és úgy érzi, menthetetlenül tönkre tett valamit.