A verseny célja: testedzési, sportolási, versenyzési lehetőség biztosítása a futás iránt érdeklődőknek nemtől és korhatártól függetlenül; továbbá a Napraforgó Futóklub lehetőségeivel és sajátos eszközeivel segíteni az árvíz okozta károk helyreállításában.

A rendezvényen három különböző távon tehetik magukat próbára a nevezők: ovi maraton 80-100m, együtt-futás 700m, gyálai-kör 3-4km. A nevezés 14.30-tól lehetséges a helyszínen 1000ft-os díj ellenében. A profi és amatőr sportolókat egyaránt várják. A versenyre támogatóként az a személy is benevezhet, aki a futásban nem vesz részt. Az összegyűlt nevezési díjakból nevezésenként minimum 750 forinttal kívánják támogatni az Észak-Magyarországi árvíz okozta károk helyreállítását a rendezvény szervezői.

A verseny fővédnökei: Nógrádi Zoltán, országgyűlési képviselő, Sasvári Krisztina, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei igazgatója; a verseny védnökei: Bartáné Tóth Mária, a Délikert önkormányzati képviselője, Csicsai Antal, a Délikert Kulturális Egyesület sorsos elnöke.

A verseny díjazása szimbolikus érem jutalom a kategóriák első három helyezettje részére.

Megosztom!
|