Gulyás Róbert, a Főnix Taxi munkatársa portálunknak elmondta, hogy ismét sikeres játékot zártak le. Több ezer kitöltött nyereményszelvényt adtak le az utasok a másfél hónapos időszak alatt a taxitársaság munkatársainak. A játékban minden Főnix taxival utazó részt vett, akik az utazáskor kapott szelvényt hiánytalanul kitöltötte és leadta a taxisofőröknek.

A játék most is értékes ajándékok sorsolásával zárult. A Kistópart Vendéglő kétszer ötezer forintos utalványát Andorné Imre Erika és özvegy Lencse Mihályné nyerte. A taxisok gondoltak utasaik autójának tisztaságára is, így gazdára talált a Kutasi úti Autómosó ötezer forint értékű utalványa, melyet Angyal Józsefné nyert.

Ferkovics Józsefnének kedvezett a szerencse a Nagytüzép ötezer forintos utalványának sorsolásakor, míg a Vándor Sólyom Bisztró és Casino Étterem ötezer forintos fogyasztási utalványának Rostás F. Melinda örülhet.

Kindl Róbert veheti igénybe László Melinda masszőr ötezer forint értékű kezelését.

A pihenésről sem feledkeztek meg a főnixesek, mert Szilágyi László és partnere két éjszakát tölthet el a Kishomoki Vendégházban.

A Golden Meat Húsbolt tízezer forintos utalványát Nagy Viktória nyerte, míg a tízezer forintért vásárolhat a Móritz Optikában Ficsor Zsuzsanna.

A Rádió 7 délutáni élő Kívánságműsorában jó hangulatban telt a sorsolás.

Nagy Ágnes műsorvezető a taxitársaság távlati terveiről kérdezte Gulyás Róbertet, aki elmondta, hogy nyáron is kilenc autóval és két kisbusszal várják az utazó közönséget. Elárulta, hogy terveznek hasonló nyereményakciót, melynek részleteiről a Rádió 7 hullámhosszán és a www.promenad.hu hasábjain tájékozódhatnak.
Láda Eszter