A háromnapos verseny két erdei futama a csödei térképen kanyargott, az első napra pedig egy igazi érdekesség várt a mezőnyre: éjszakai sprintverseny Zalaegerszegen. A landorhegyi lakótelepen a szokásos házak közötti parkok mellett a szintkülönbségek és a domboldalakban található áthatolhatatlan falak is befolyásolták az útvonalválasztást. A második napi verseny, amely a két elit kategóriában világranglista futam volt, amely mind a szintkülönbségek, mind a fedettség szempontjából a nagyobb kihívást jelentő része a területnek. Ennek megfelelően a pályák alaposan meg is kínozták a mezőnyt, ezt a célba nem érő versenyzők száma és a győztes idők egyaránt jól prezentálták.

A világkupán dobogóra álló vásárhelyiek, Szabó Lili 4. (W21Elit), Vörös Endre 1. (M21Elit), Forrai Gábor 6. helyezést értek el.
A harmadik nap a hagyományoknak megfelelően vadászrajtos futammal zárult. Ezen a napon a terep szebbik arcát ismerhették meg a versenyzők: gyönyörű szálerdővel fedett lapos gerincek, amik között részletgazdag eróziós völgyek találhatók. Az elit mezőnyökben az előző napi győztesek (akik egyébként már pénteken is a legjobb időt futották) magabiztos előnnyel mehettek ki, amit meg is őriztek a célig.

A HTC-s versenyzők eredményei:

4. hely: Kisházi Gábor ifj.
14.hely: Hetényi Péter
3. hely Petrócki Ádám
Szabó Ákos
1. hely Vörös Endre
4. hely Forrai Gábor
5. hely Forrai Miklós
16. hely Kisházi Gábor
9. hely Hetényi Ferenc
10. hely Szilágyi Anna
5. hely Molnár Viktória
11. hely Gubicza Viktóia
12. hely Molnár Krisztina
4. hely Szabó Lili
8. hely Kisháziné Zombory Erika

Megosztom!
|