Programokat reggel a Falujáró zenés ébresztő nyitja, melyhez a zenei aláfestést Subás és zenekara fogja adni. 10 órától kezdetét veszi a koszorúzás a kopjafánál. Koszorút helyez el Dóc Község Önkormányzata és a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt. Ezt követően kulturális műsorok következnek, melyet ünnepi köszöntővel indítanak. A Dóci Katolikus Általános Iskola és az SZKTT Dóci Tagóvoda Vöröskereszt bázis óvoda és iskola címet átadják; majd Budai István előadása; valamint a Dóci Tagóvoda pajtásainak verses-énekes fellépése; a Dóci Csillagfű Asszonykórus végül meglepetés fellépők.
Három kiállítás is lesz: `Amatőr tűforgatók kiállítása` (A helyi és környékbeli települések kézmunkásainak kiállítása), `A Dóci Katolikus Általános Iskola egy éve` Dóci Katolikus Általános Iskola kiállítása és a `Kiskunsági Nemzeti Park Vándorkiállítása`.
A délután folyamán a gyerekeknek is kedveznek játszóházzal és kézműves foglalkozásokkal, továbbá Pepi bohóc lufit hajtogat és arcfestés is lesz.
17 órától ünnepi misét tartanak, majd este fellépnek Juhász Andrásné és táncosai, igazi nosztalgia bál is lesz, melyhez a zenei aláfestést Ricza Tamás szolgáltatja, de színpadra lép záró-programként a Jack Danimals is.

Megosztom!
|