HVSC-Pécs 5-11 ( 1-3, 1-3, 3-2, 0-3 )
HVSC: Arany Sebastian, Timár Marcell, Janó Roland, Kapu Tamás (4), Vörös Dániel, Lakatos Bertold, Csényi Ernő, Bere Kata, Tóth Bence, Risztov Oszkár (1), Mészáros Dávid, Gémes Arnold, Török Tamás, Tóth Adrienn. Edző: Meszlényi Dávid
A mérkőzés elején elhúzott a vendégek csapata, de a vásárhelyiek nem adták fel és fokozatosan dolgozták le a hátrányukat. Sajnos a végére elfogyott a lendület és megérdemelten nyert a jobb erőkből álló pécsi együttes.
HVSC-Pécs 22-5 ( 7-1, 4-0, 6-2, 5-2 )
HVSC: Bodor Gergely, Hegedűs Ádám, Fóris Botond(1), Párkányi Ákos(9), Kapu Tamás, Versegi Balázs(5), Kis László Márk(1), Sági Álmos(2), Vékony Dániel(1), Kristó Viktor(1), Hegedűs Tamás(1), Lakatos Bertold, Lénárt Attila(1), Arany Sebastian. Edző: Rácz Tamás
Magabiztosan verték a Pécs csapatát a vásárhelyi serdülők. Már az első negyedben tetemes előnyre tettek szert, amit folyamatosan növeltek a mérkőzés során, és lőttek szebbnél szebb gólokat.
Szentes-HVSC:15-5 ( 7-0, 2-1, 4-2, 2-2 )
HVSC: Arany Sebastian (1), Timár Marcell, Gémes Arnold, Kapu Tamás, Török Péter, Lakatos Bertold, Csényi Ernő, Vörös Dániel, Tóth Bence, Risztov Oszkár, Mészáros Dávid, Szabó Balázs, Török Tamás (1), Janó Roland (3). Edző: Meszlényi Dávid.
A mérkőzést magabiztosan kezdte a Szentes csapata. A folytatásban összeszedte magát a vásárhelyi gárda és jobban odafigyelve játszottak, de az első negyedbeli rémes kezdést már nem tudták kijavítani.
A gyermek csapat ezzel a mérkőzéssel befejezte a szezont és a rájátszás alsóházában a hatodik helyen végzett.

Szentes-HVSC: 14-8 ( 2-3, 4-3, 2-1, 6-1 )
HVSC: Bodor Gergely, Hegedűs Ádám, Fóris Botond, Párkányi Ákos (5), Kapu Tamás, Versegi Balázs (2), Kis László Márk, Sági Álmos, Vékony Dániel, Kristó Viktor (1), Hegedűs Tamás, Lénárt Attila, Arany Sebastian. Edző: Rácz Tamás
Hatalmas küzdelem és taktikai harc jellemezte a mérkőzést. Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de sajnos az utolsó negyedben érthetetlen zavar jelent meg a vásárhelyi alakulatnál és ez a Szentes győzelmét jelentette.
A bajnokság a HVSC serdülői számára befejeződött. Jelenleg az alsóház harmadik helyen állnak, de a többi csapatnak még hátravan egy forduló, amely befolyásolhatja a végeredményt.

Megosztom!
|