Kos
Ne menjen bele a jövő héten ellenséges helyzetekbe! Ha csak teheti térjen ki mindenféle konfrontáció elől, még akkor is, ha ezért esetleg gyávának tarthatják. Hosszú távon sokkal többet nyer, ha a másik saját maga döbben rá, hogy mennyire helytelenül viselkedett Önnel szemben.

Bika
Kellemes meglepetéseket tartogat a jövő hét Ön számára, ha nyitott szemmel jár és észreveszi az élet apró szépségeit és örömeit. Ossza meg ezeket az élményeket kedvesével is. Élvezzék együtt a pihenést és nyugodtan halasszák későbbre a tennivalókat és a feladatokat.

Ikrek
Ha nem érzi magát csúcsformában, igyekezzen a jövő héten a legegyszerűbb módszerek egyikével feltöltődni, mégpedig finom ételekkel. Gondosan válogassa meg, hogy mit fogyaszt és mennyit. A bőség inkább a minőségre és a változatosságra vonatkozzon, ne a mennyiségre!
Rák
Már megint meggondolatlansága miatt került bajba. Ez a két véglet jellemző Önre ugyanis, vagy olyan sokáig mérlegel, hogy elszalasztja a lehetőséget, vagy hallgat az első megérzésére és gondolkodás nélkül belevág olyasmibe is, ami nyilván nem a megfelelő irány az Ön számára.

Oroszlán
Kellemesen töltheti június második hetét, ha időt szakít barátaira. Látogassanak el együtt egy fürdőbe és élvezzék a forró víz és a kezelések jótékony hatását! Egy alapos masszázs nem csak a fizikai kondíciójának tesz jót, hanem a lelkének is megadja a kellő kényeztetést és ápolást.

Szűz
Érdemes a jövő héten valamivel vissza fogottabbnak lennie, mint általában, mert könnyen kiszaladhat a száján olyasmi, amit egyrészt nem gondol igazán komolyan, másrészt a másik nem szívesen hall, így azután nem is tud egykönnyen megbocsátani. Mindig gondolja végig mondandóját, mielőtt megszólal!

Mérleg
A jövő hét folyamán, ha egyedül szeretne lenni egy ideig, nyugodtan mondja meg kedvesének. Ezt sokkal könnyebben megérti, mint ha azt tapasztalja, hogy Ön kivonja magát minden közös programból és ok nélkül visszavonul, hiszen így akaratlanul is önmagában keresi a hibát.

Skorpió
Bármilyen nagynak is érzi a problémát, és bármennyire meg van róla győződve, hogy nem mondhatja meg az igazat, mégse hazudjon. Most csak rontana a helyzeten, ha kiderülne, hogy nem volt őszinte. Próbálja a tényleges helyzetet kezelni és valahogy elérni a jövő héten, hogy kompromisszumot találjanak.

Nyilas
A jövő héten engedje mások véleményét is érvényesülni még akkor is, ha száz százalékosan meg van róla győződve, hogy Önnek van igaza. Ez a kis figyelmesség áthangolja beszélgetőpartnereit annyira, hogy saját maguk lássák be érvelésük hibáját és valóban meghallgassák, amit Ön mond.

Bak
Nem veszi komolyan párja panaszait, így egy idő után már nem Önnek mondja el, hogy mi nyomja a szívét, hanem a barátainak vagy barátnőinek. Így talán könnyebb az élete, de hosszú távon fontos dolgokról maradhat le és egy idő után nem fogja érteni, hogy mit miért tesz.

Vízöntő
Úgy érezheti a jövő hét során, hogy soha nem gyakorolt még ilyen nagy nyomást Önre a környezete, elsősorban szűk családja. Mintha mindenki az Ön életét szeretné rendbe tenni vagy csak Ön lenne az, aki nem boldogul egyedül, és akinek segíteni kell a legegyszerűbb ügyekben és döntésekben is.

Halak
A jövő héten nem lesz Önben elég felelősségérzet, egyszerűen nem bír az anyagiakkal, illetve üzleti ügyekkel foglalkozni. Bármi más jobban érdekli ennél, ezért öntudatlanul ugyan, de bármibe beleveti magát, csak ne kelljen üzleti kérdésekben döntenie. Egy ideig még halogathatja, de nem sokáig!