Egy divatos szemüvegkeret nem feltétlenül kerül egy vagyonba mondta Móritzné Dajka Judit, aki azt is kifejtette: egy keret nem csak divatos, de kényelmes is, a Móritz Optikában pedig ebben is tudnak segíteni. Ma már divat a szemüveg, így készülnek dioptria nélküli szemüvegek is, melyek valóban csak a külső megjelenésen változtatnak, de a szemre és a látásra nincsenek sincsenek negatív hatással, sőt UV szűrőt tartalmaznak.

Van egy speciális készülék, az RVT, mely egy lencsecentráló készülék, ennek pedig első számú funkciója, hogy egy fénykép segítségével a lehető legpontosabban meghatározzák az elkészítendő lencse típusát. Emellett ez a fénykép segíthet a hozzánk leginkább illő forma és szín kiválasztásában is mondta az üzletvezető.

Bár most nincs izzasztó meleg és szikrázó napsütés, azért mégsem feledkezhetünk meg arról, hogy közeleg a nyár és a jó idő, amikor mindenkire felkerülnek a feltűnőbbnél feltűnőbb napszemüvegek. Ezeknél is fennáll, hogy védjék a szemet a káros sugaraktól, így a Móritz Optikában választott szemüvegben igazán megbízhatunk.

Az üzletben rendel minden hétköznap dr. Remák Anna szemorvos is, így aki még nem rendelkezik orvosi papírral, az elvégeztetheti akár helyben is a vizsgálatot, miközben kiválasztja a megfelelő keretet.
Az üzlet a Deák Ferenc utca 2. szám alatt található, ahol igazi szakemberek és szakorvosok várnak mindenkit.
Fekete Evelin