A Yoko Kick-box Team Szabadidő és Sportegyesületet Busa Andrea, Haska Szabolcs, Pál Anita és Varga Zsolt képviselte. Mind a négyük legfőbb ellenfelének a Király Team csapata bizonyult.

Busa Andi, a tőle megszokott koncentrációval teljesített a páston. Nagy összpontosításra is volt szüksége ahhoz, hogy junior korosztályos létére eredményesen mérettethessen meg a felnőttek világában. A döntőben a világ egyik legjobbjával, a Király Team-es Szendrei Barbarával került össze, akit rendkívül szoros küzdelemben sikerült legyőznie, így elnyerte a felnőtt országos bajnoki címet.
Pál Anita az előző hétvégén, a Szegeden megrendezett Kick-box Világkupán szerzett sérülése ellenére vállalta a küzdelmet. Végig nagyon óvatosan dolgozott vigyázva sérült térdére, ez azonban csak a második hely megszerzéséhez volt elegendő.
Haska Szabinak a döntőbe jutásért Iványi Gáborral kellett szembe néznie. Sajnos nem sikerült felvennie ellenfele ritmusát, így meg kellett elégednie a 4. hely megszerzésével.
Nagyon szoros meccset vívott Varga Zsolt is. Az egész küzdelem alatt fej-fej mellett haladt ellenfelével, de végül egy ponttal kikapott. A dobogó harmadik helyén fejezte be a 2010-es Magyar Bajnokságot.

Eredmények:

– 60 kg 1. hely Busa Andrea
+ 70 kg 2. hely Pál Anita
– 69 kg 4. hely Haska Szabolcs
– 94 kg 3. hely Varga Zsolt.”