Kos
A jövő héten nem számíthatnak különösebb kozmikus segítségre a Kos jegy szülöttei. Társasági életében meglepő tumultusra számíthat, amit nehéz lesz úgy koordinálnia, hogy se félreértés, se felesleges féltékenység ne legyen belőle. Nehezen kezeli most a távolságtartást.

Bika
Érzelmileg feltöltődik a jövő héten, hiszen csupa olyan élmény éri, amely megerősíti az emberekbe vetett hitét és amelynek köszönhetően egyszerűen jól érzi magát a világban. Ilyen hangulatban azután könnyebben észreveszi a pozitívumokat az emberekben és a történésekben is.

Ikrek
Kívülállóként szemléli most az életet és bármilyen furcsa is, kicsit még a sajátját is. Megéli és átérzi ugyan az eseményeket, de mintha nem is Önnel történnének. Jólesik együtt lennie másokkal, de valahogy nem tud most egyetlen témában sem elmélyülni, senkire sem hangolódik rá egészen.

Rák
A jövő héten élvezheti érzéki kisugárzásának pozitív hatását. Előzékenyebbek Önnel a másik nem képviselői, bármit könnyű szerrel elintézhet. Ez egyedül partnerének okozhat gondot, mert úgy élheti meg sikereit, hogy mások érdeklődése válasz az Ön nyitottságára.

Oroszlán
Párkapcsolatának kisebb-nagyobb problémáiról most eltereli a figyelmét egy nagyobb feladat, amibe örömmel veti bele magát. Szívesen veszi a kihívást már csak azért is, mert szereti megtapasztalni, amikor túllép egy-egy vélt vagy valós korlátján, segítőket pedig bőven talál feladatához.

Szűz
Valami komoly fejtörést okoz a jövő héten Önnek és ez nyugtalanná, érzékenyebbé teszi. Bár próbálja elrejteni aggodalmát, kedvese ismeri annyira, hogy ezzel ne tévessze meg. Ha úgy gondolja, hogy esetleg tudna segíteni, bátran ossza meg vele problémáit és engedje segíteni.

Mérleg
A jövő héten, különösen a hét második felében sokkal dinamikusabbnak és tetterősebbnek érezheti magát. Önön múlik, milyen területen éli ki ezt a fajta szenvedélyességet, mire fordítja legintenzívebben figyelmét. Ne forgácsolja szét magát! Tegyen meg egy nagy lépést ezt kihasználva!

Skorpió
Partnere különösen érzékenyen odafigyel majd a jövő hétre minden kimondott szóra. Érzékenysége Önt érthető módon feszélyezi, hiszen nem ismeri a játékszabályokat és úgy érzi, mintha aknamezőre tévedt volna. Ne hagyja magát belekényszeríteni a kedvese által kiosztott szerepekbe.

Nyilas
A jövő héten egyfajta feszültséget érez magában, mintha minden érzéke felfokozottan működne és épp a robbanáshatár előtt járna. Találjon valamilyen szelepet, amelyen keresztül ezeket az energiákat pozitív módon adhatja le, és még örömét is leli bennük!

Bak
A jövő hét folyamán az új szerelmi kapcsolatokban legyen óvatosabb. Olyan mintha mindenáron szerelembe akarna esni és ezért képes szemet hunyni partnere néhány nyilvánvaló és látványos hibája fölött is.

Vízöntő
Ne kockáztasson mindent egy romantikus közjáték kedvéért a jövő héten. Legyen tudatában annak, hogy meglévő kapcsolatában már nagyon sokat felépítettek közösen, ami pótolhatatlan kincs. A másik személye nem cserélhető le egyszerűen, ami Önök között van, egyedi és megismételhetetlen.

Halak
Jól esik majd a jövő héten elkötelezettség nélkül ismerkedni, élvezni a flörtöt és eszébe sem jut elkötelezni magát. Keresi azokat a plusz hatásokat, amelyektől különleges lesz az este, ami mássá teszi a hétvégét, ami elvarázsolja és változatosságot hoz az életébe, ami által csodásan érzi önmagát.