Hozzávalók:
35 dkg sárgarépa
40 dkg kelbimbó
4 dkg mogyoróhagyma
1 db konyhakész csirke
5 evőkanál olaj
2 db babérlevél
1 evőkanál ételízesítő
1 kiskanál édes-nemes paprika

Elkészítés:
A meghámozott sárgarépát feldaraboljuk. A kelbimbót megtisztítjuk, és a nagyobbakat félbevágjuk. A mogyoróhagymát felkarikázzuk. A csirkét 8 darabra vágjuk. Hőálló edényben vagy tepsiben felhevítünk 3 ek olajat. Beletesszük a csirkedarabokat, mindegyik oldalukat megpirítjuk, majd kivesszük. Az előkészített zöldségeket a visszamaradt forró zsiradékba szórjuk, és kevergetve 2-3 percig pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd felöntjük 6 dl vízzel, és hozzáadjuk a babérlevelet. Felforraljuk, és belekeverjük az ételízesítőt. A paprikát kikeverjük 2 ek olajjal, és sóval ízesítjük. A csirkedarabokat megkenjük a paprikás olajjal, a zöldségágyra fektetjük, és előmelegített sütőben, 200 fokon 35-40 percig sütjük. Friss kenyér illik hozzá.