A szakadó esőben kezdődő találkozón nem volt könnyű dolga egyik csapatnak sem, hiszen nagyon felázott pályán kellett rúgni a bőrt. A mérkőzés puhatolózással indult, egyik gárda sem esett neki a másiknak, de lehet, hogy ez csak a pálya miatt alakult így.
A hazaiak több helyzetet, helyzetecskét alakítottak ki, de nem tudtak komolyabb veszélyt kialakítani. A 30. percben, harangszóra, hiszen 17 óra 30 perckor szólalt meg a mindszenti Templom harangja, ami megváltoztatta a mérkőzés összképét, hiszen Jernei szögletét követően Mihály talált a kapuba, 1-0.
Két perccel később ismét Jernei került a középpontba, hiszen egy nagyszerű kiugratást követően megkerülte a kifutó Győri kapust, majd Nanához passzolt, aki az üres kapuba jutatta a labdát, 2-0.
A harmincnyolcadik percben eldőlt a mérkőzés: amikor az MSE gólfelelőse, Nana egy nagyszerű támadás után talált a kapuba, 3-0.
A második félidő elején is hazai gól született: a forgatókönyv hasonlít az első találathoz, hiszen Jernei tekert be egy szögletet, a kipattanó labdát pedig Tóth Róbert küldte nagyerővel a jobb felsőbe, 4-0.
A kitámadó vendégek egy tetszetős akció után szépíteni tudtak Túri révé, 4-1, de a Mindszent másik szentesi csatára is duplázni tudott szombaton. Szecskó beadására Mihály érkezett és fejelt a hálóba, 5-1.
A dorozsmaiak próbáltak még kozmetikázni az eredményen, ami sikerült is, hiszen Péter szabadrúgásból lőtt Molnár kapujába, 5-2.
Érdekesség, hogy a találkozó napján ünnepelte 45. születésnapját Rostás Károly, az MSE edzője, aki boldog lehet: már hét meccs óta veretlen csapata.

MINDSZENT KISKUNDOROZSMA 5:2 (3:0)

Mindszent, 150 néző. V.: Somodi I.

Mindszent: Molnár M. Szabó I., Horváth R.(Katona Zs.), Orosz, Nana, Galambosi(Pataki Cs.), Jernei, Mihály R., Szecskó, Kis K., Tóth R. Edző: Rostás Károly.

Kiskudorozsma: Győri Gábor, Tímár, Kálmán, Marjanucz(Füleki), Fazekas, Kalános, Makra, Péter, Tóth(Gaál), Túri. Edző: Szabó Zsolt.

G.: Mihály R.(2), Nana(2), Tóth R. ill. Túri, Péter.

Jó: Szabó I., Nana, Szecskó ill. senki

Ifjúságiak: Mindszent Kiskundorozsma 4:3