A Fekete Sas nagyterme kedden délután kicsikkel és nagyokkal telt meg, akik vastapssal és sikoltozással köszöntötték Halász Juditot a színpadon. A művésznő magával ragadó előadásmódja és a jól ismert dallamok énekre és táncra buzdították a rajongókat, akik szívesen tettek eleget ennek a felhívásnak. Olyan slágerek csendültek fel, mint például “A dal ugyanaz marad”, a “Csiribiri”, a “Helikoffer”, és a “Boldog Születésnapot”.

A népszerű művész 16 díj és kitüntetés birtokosa, eddig 40 filmben szerepelt és 22 albuma jelent meg.
Magyarországon elsőként Halász Juditot választották meg a gyerekek a lengyel gyerekek által alapított Mosoly-Rend Lovagjának. 2003-ban a közönség szavazatai alapján a `Halhatatlanok társulatá`-nak tagjává választották. A magyar állam Kossuth-díjjal, Jászai Mari-díjjal, Érdemes Művész kitüntetéssel és a Magyar Köztársaság Tiszti Keresztjével jutalmazta munkásságát. Az UNICEF Magyar Bizottsága 2003 végén Jószolgálati Nagykövetté nevezte ki a művésznőt.

A művésznő portálunknak elmondta, hogy a Mosoly-Rend Lovagja cím számára azt jelenti, a gyerekek bíznak benne, szeretnek a koncertjeire járni, amely az első visszajelzés a gyerekektől, hogy érdemes továbbra is koncerteket adnia és lemezeket készítenie. Nagyon jól érzi magát Hódmezővásárhelyen, amely egészen megújult azóta, mikor utoljára járt városunkban – tette hozzá Halász Judit.

Arany Edina