A szentesi városháza konferencia termében megtartott mandátumátadáson a helyi választási bizottság elnöke, Fábján Sándor elmondta: Március 19-én 16 óráig 3 párt képviselőjelöltje adta le az összegyűjtött ajánlószelvényeket. Az országgyűlési választások első fordulója rendkívüli eseményektől mentesen zajlott, gyors volt a szavazatszámlálás és pontos az adatszolgáltatás.
A választópolgárok már az első fordulóban, április 11-én szavazataikkal egyértelműen kinyilvánították, hogy Farkas Sándort bízzák meg Szentes és térségének parlamenti képviseletével. Április 11-én Csongrád megye 5. számú választókerületében a FIDESZ-KDNP jelöltje a leadott 21.262 szavazatból 11.692-őt kapott, 56 százalékos eredményt ért el. Varga Géza a szavazatok 22,68; Móra József Antal 21,31 százalékát kapta meg.
A 4. parlamenti ciklusát megkezdő Farkas Sándor országgyűlési képviselő a választópolgárok felé intézett köszönő szavai mellett kitért arra is, hogy az elmúlt 8 év, az MSZP kormányzati tevékenysége rányomta bélyegét a magyar társadalom életére. Azonban a FIDESZ-KDNP és Ő is ismét megkapta a bizalmat, s a következő időszakban azért dolgozik minden képviselő, hogy biztonságot, lehetőséget teremtsen a magyar emberek számára. Ezért dolgozom én is, pártoktól, vallási felekezetektől függetlenül jelentette ki Farkas Sándor.

Megosztom!
|