Anikó kint élő barátnője ugyanis jó barátságban van Eddie Murphy személyi asszisztensével, rajta keresztül pedig volt alkalma megismerkedni a világsztárral is, aki bókokkal kedveskedett a szőkeségnek, ő azonban nem akarta elfogadni az udvarlást.

“Nagyon szép a szemem, a kezem, a lábam. Ez a lány egy karakter” – sorolta Anikó Eddie kedveskedő szavait, majd elárulta azt is, hogy a sztár egyik este egy közös mozizásra is meghívta otthonába, ő azonban visszautasította. Mint mondta: Eddie túl nagy ember hozzá képest, s ha mondjuk ebédelni, vacsorázni viszi el, az már egy kedvesebb gesztus lett volna, ami jelzi, hogy valóban közeledni akar hozzá. Az egykori Nagy Ő lelkesen mesélt amerikai kalandjairól, ahol Murphy mellett, David Copperfielddel és Michel Jackson szüleivel is találkozott, valamint bejárta azokat a helyeket, amelyek erősen kötődtek Jackohoz – ezzel nagy álma vált valóra, hiszen gyerekkora óta rajongott az énekesért. A sok szép történet mellett azonban valami még mindig beárnyékolja Anikó életét: bármennyire is szerette volna, nem sikerült letennie pánikgyógyszereit.

“A három hónap alatt le szerettem volna tenni a pánikgyógyszereimet, amiket másfél éve szedtem. Szép folyamatosan kezdtem volna hanyagolni, de alig mentem ki már hallottam az itthoni híreszteléseket velem kapcsolatban. Még mindig szedem a gyógyszereket és ez az újságok miatt van. Már azt éreztem, hogy annak örülnének a legjobban, ha lezuhanna a repülőgépem is, amin ülök” – fakadt ki az egykori Nagy Ő, akinek házát hazatérése után néhány nappal is újságírók vették körül.

Anikó nem érti, miért van ekkor felhajtás körülötte, mint mondta: civil akar lenni. A szőkeség magát hibáztatja a kialakult helyzetért, szerinte ugyanis mindig túl őszinte volt és teljesen kiadta magát. Ám úgy tűnik, megpróbál szakítani eddigi önmagával, hiszen a stúdiófelvételre testőrökkel érkezett, s a beszélgetés után senkinek sem adott interjút. Forrás és bővebben: stop.hu