Pearl tizennyolc éves volt, amikor megszülte lányát, akit egy ismeretlen házaspár fogadott örökbe. Ezt követően a nő szingliként élt, soha nem találkozott a kicsivel, így sokáig arról sem volt tudomása, hogy idő közben nagymama lett belőle. A huszonhat éves unoka akkor vette fel a kapcsolatot soha nem látott nagymamájával, amikor édesanyja meghalt rákban. Arra azonban ő maga sem számított, hogy nagyszülő-unoka kapcsolat helyett valami egészen más alakul ki kettejük között.
`Amikor először találkoztunk, már tudtam, hogy soha nem lehet köztünk nagymama-unoka kapcsolat. Annyi év után végre újra életre kelt bennem a szexuális vágy. Behívtam Philt a hálószobámba, leültettem az ágyam szélére és megcsókoltam. Azt hittem, vissza fog utasítani, de nem tette: olyan szenvedéllyel csókolt vissza, mint még soha senki más. A jó szex mellett remek társ Phil: takarít, mos, főz, hetente legalább háromszor szeretkezünk, ami igazi tüzijáték…` – áradozik Pearl.
Phil szerint egyébként kettejük kapcsolata a GSA, vagyis a genetikus szexuális vonzalom dinamikájának köszönhető, ami két egymástól távol felnőtt rokon között szexuális attrakciót generál, ami általában azonban csak a fantázia szintjén marad meg.
`Elképesztően izgatott lettem, amikor megláttam Pearlt. Csodaszép és vonzó asszony, és engem mindig is az idősebb hölgyek vonzottak. Amikor először szeretkeztünk, úgy éreztem, megnyílt számomra a világ. Mély, érzékeny, tiszta szerelem és a szexuális feszültség, vonzalom legszenvedélyesebb elegye volt kettőnk egymásba olvadása. Tiszta szívemből szeretem őt, fantasztikus nő és remek ember. Most végre apa leszek és már alig várom…` – mondja Paul.
A pár végül úgy döntött, gyereket akarnak, de mivel Pearl már rég túl van a menopauzán, egy béranya segítségét kérték. Roxanna Campbell, aki kihordja és megszüli a furcsa pár gyerekét, állítólag a kezdetek kezdetén maga is megdöbbent a nem mindennapi konstelláción, végül azonban megbarátkozott a helyzettel, hiszen szerinte `Phil és Pearl imádják együtt és remek páros alkotnak, minden bizonnyal a gyereküket is imádni fogják`. Ráadásul, állítják mindhárman, ez egy újabb esély Pearl számára, hogy végre felnevelhessen egy gyereket…forrás: neon.hu