Szünet után azután alapos “szívatásba” kezdett Benyovszki játékvezető, aki előbb nevetséges büntetőt adott a fővárosiak javára, majd Kellert kiállította, Kandó edzőt pedig elküldte a kispadról, miközben a Vasas kapu előtt nem vett észre két 11-es gyanús esetet és büntetlenül hagyta Bata “kivégzését”. Nyert is a Vasas II, míg a vásárhelyieknek maradt az átkozódás, amiért azonban nem adnak pontot.

NB III: VASAS II. – HFC 2-1 (1-0)
Budapest, Fáy u. 100 néző. Vezette: Benyovszki.
HFC: Kovács K. – Török Á., Sipos, Czibere A., Marton – Kökény, Batik (Juhász S.) – Varga M. (Nuszpán), Keller, Papp Z. (Mucsi D.) – Bata.
Edző: Kandó Róbert.

A megyei II. osztály rangadóján is lejtett a pálya Ujszegeden, ahol a listavezető UTC ellen már 2-0-ra vezetett a HFC, de a hazaiak két büntetőből egyenlítettek. A folytatásban ismét kétgólosra növelték előnyüket a vásárhelyi fiatalok, amit a hazaiak már csak csökkenteni tudták.

MEGYEI II.: UJSZEGEDI TC – HFC II-BERCSÉNYI 3-4 (1-2)
Ujszeged, 100 néző. Vezette:Somodi.

HFC II: Halász – Jesenszki, Juhász S., Czibere A., Marton (Bakos) – Kökény (Mucsi), Batik (Soós Z.) – Papp Z., Sós B., Bata – Nuszpán.
Edző: Apró Attila

A HFC gólszerzői: Sós Bence, Bata Csongor, Nuszpán Norbert és Mucsi Dénes.

MEGYEI III.: HFC III-BERCSÉNYI – KÁROLYI II.-TISZASZIGET 0-0

HFC III.: Fenesi – Gábor S., Benkő L., Daraki (Mihály L.), Sajti, Kovács S. (Barankai), Mészáros, Török I., Török Sz (Berta K.), Hegyi, Török B.
Edző: Csengeri Sándor.

Megosztom!
|