Hódmezővásárhelyre érkezett április 24-én a Fit-Kid Országos Grand Prix Open Fitness Woman Egyetemi és Főiskolás bajnokság, melyet a Hódtói Sportcsarnokban rendeztek. A versenyre közel 200-an érkeztek az ország minden részéről, sőt még Izlandról és Bulgáriából is jöttek fitneszes lányok mondta el Rácz Ildikó, a Hód-Fitness SE elnöke, aki hozzátette, hogy Vásárhelyen 12. alkalommal rendezik meg a Fit-Kid bajnokságot.

Összesen 16 egyesület versenyzői mutatták be produkciójukat, kilenc korcsoportban. Szombat délelőtt az első négy kategória küzdelmei zajlottak. Mispál Luca és Rakita Milla, a Hód-Fitness SE versenyzői már túlestek fellépésükön, mikor kérdeztük őket. Luca, a Karib-tenger kalózai című film zenéjére lépett fel, míg Milla, a Gríz zenéjére indult. Mindketten nagyon sokat készültek és teljesen új gyakorlatokat mutattak be.

A mai versenyen, aki az első tíz helyre befut, az részt vehet a diákolimpia döntőjében Dabason, melyet május 15-én rendeznek, és aki ott az első két hely valamelyikét megszerzi, az utazhat az október 28-i Európa Bajnokságra, melyet Malaga-n rendeznek mondta el a Hód-Fitness SE elnöke, aki szeretné, hogy az összes versenyzője az első tíz között végezzen.

A vásárhelyi Gulyás Alíz, már 9 éve sportol, aki jelenleg 15 éves. Az előző versenyén 6. helyet szerezte meg, de hazai környezetben dobogóra szeretne állni. A fiatal lány AC/DC és Billy Idol zenéire mutatta be új gyakorlatát.Részletes eredménylistát a versenyt követően tudjuk megjeleníteni!További fotókat a képgalériában találnak!