Családja megpróbálja óvni Choli bácsit, aki sokáig tiszteletre méltóan tartotta magát, de mostanra elfogyott az ereje.

Choli bácsi életében eljött az a pont, amikor már nem bírta tovább cipelni azt a terhet, amit a fia elvesztése okozott a számára mondta Mohácsi Viktória, Daróczi Dávid unokahúga. Joci (a család így szólította a szerk.) halála óta ellentmondásosan viselkedett, teljesen meg volt zavarodva. Hol nevetésben tört ki, hol pedig ordított fájdalmában. Voltak napok, amikor fel-alá sétált a házban, és maga sem tudta, hova tart. Úgy tűnik, teljesen összeomlott, és valójában most kezdi csak felfogni, mi is történt az egyetlen fiával mondta Mohácsi Viktória, aki a családjával együtt folyamatosan keresi a válaszokat arra, miért halt meg három héttel ezelőtt Daróczi Dávid. Az is fáj a hozzátartozóknak, hogy szerintük hamis kép kezd kialakulni az egykori kormányszóvivőről.

Nagyon nehezen viseli a család, hogy Joci halála körül ekkora a felhajtás, és mindennap más szemszögből állítják be a személyiségét. A legsérelmesebb, már-már halottgyalázásnak tekinthető az, hogy negatív embernek kezd látszani, pedig róla csak pozitív dolgokat lehet elmondani. Romaként, saját erejéből egészen a kormányszóvivői posztig jutott, ami mindenképpen elismerésre méltó és tiszteletet érdemel tette hozzá Viktória, aki persze tisztában van azzal is, hogy azért születik rengeteg találgatás és feltételezés, mert az érintettek keveset, vagy egyáltalán nem nyilatkoznak.

Sok a légből kapott, alaptalan információ, aminek szeretnék véget vetni és elmondani, hogy Dávid szeretetre méltó és kedves ember volt, akinek ugyanúgy voltak hibái, mint mindenkinek, ám ismertsége miatt sokkal sebezhetőbb, mint mások mondta végezetül Mohácsi Viktória.

Liptai Claudia: öngyilkosság történt!

A Daróczi család napi kapcsolatban áll Dávid menyasszonyával, akivel együtt igyekeznek megfejteni, mi történhetett a volt kormányszóvivővel. Noha elterjedt, hogy Daróczi halála összefügghet azzal, hogy 30 milliót adott valakinek kölcsön, Liptai Claudia nem hisz ebben.

Claudiától sem tudtunk meg sok mindent, de ő is azt állítja, hogy Joci öngyilkos lett jelentette ki Tünde, Daróczi Dávid húga.

Tünde azt is elmondta, hogy fogalmuk sincs arról, Jocinak volt-e adóssága, vagy sem, erre majd a három-négy hónap múlva esedékes hagyatéki tárgyalás ad választ. Nincsenek tisztában azzal sem, hogy Batiz András, akivel a testvére üzleti kapcsolatban állt és együtt dolgozott, tudott-e az esetleges pénzzavarról.

András erről nem mondott nekünk semmit tette hozzá.

Forrás: Bors