Egy hónapja nem volt határozatképes a HVSC közgyűlése, ezért úgy döntöttek április 22-n újra összeülnek. Az első napirendi pontban dr. Tímár László, a HVSC leköszönő elnöke megtartotta a 2009. évi és a 2010-es év gazdasági beszámolóját, melyet egyhangúan elfogadott a 92 megjelent tag.
A második napirendi pontban alapszabályt módosítottak. Ezentúl, aki 3 hónapot késik a tagdíjfizetéssel, azt kizárhatják a tagságból. Továbbá határozatképtelen közgyűlés esetén az eredeti időpontot követő fél óra elteltével, újabb közgyűlést hívhatnak össze létszámtól függetlenül, valamint az eddig 9 tagú elnökséget 5-re csökkentették: elnök, titkár, tanácsnok, gazdasági vezető és technikai vezető.
Mindezek után a legfontosabb kérdéshez érkeztek a napirendi pontok közül, hiszen a tisztújításra került a sor. Az elnöki posztra dr. Soós Gábort jelölték, majd választották meg, a titkár Horváth Zoltán, az önkormányzat sportreferense lett. A tanácsnoki feladatokat Farkas Imre, alezredes végzi majd ezután, míg Pölös Gábor, közgazdász, a gazdasági vezető, Kecskeméti Ernő a technikai vezető szerepkört látja el.
A felügyelő bizottságba Jankó Zoltán, Süle György és Könyves Géza kerültek.
Dr. Soós Gábor, a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club új elnöke elmondta, hogy legelső feladat, hogy az utánpótlásbázis növelő programot indítanak. Az összes óvodát és iskolát megkeresik majd a toborzó miatt, hogy minél több tagot köszöntsenek majd.
Egy három éves szakaszt zárok le az életemben fogalmazott, dr. Tímár László, a leköszönő elnök, aki hozzátette, hogy ezek után sem maradok vízilabda nélkül, hiszen tagja vagyok a szenior csapatnak. A volt elnök a legszebb emlékei között említette a közelmúltban megrendezett IV. Volvo Nemzetközi Vízilabda Kupát, a HVSC bált, a Török Sándor Emlékfal felállítását, és a Magyarország-Németország válogatott mérkőzést.