Kos
Ne akarjon állandóan bűnbak vagy mártír lenni, ne vállalja olyan dolgokért a felelősséget, amiről nem tehet. Vigyázzon jobban az egészségére! Hasznos lenne ezen a héten mellőzni a túlzott alkoholfogyasztást és ha teheti, inkább hús nélküli ételeket választani.

Bika
Félő, hogy újból hatalmába keríti a vásárlási őrület. Képtelen határt szabni a költekezésnek és ehhez most jó ürügy a közelgő tavasz. Valóban úgy érzi, hogy nincs egy rongya, amit felvehetne. Legszívesebben kidobná az összes ruháját és újakat vásárolna magának.

Ikrek
Ne próbálja meg elkerülni a partnerével esedékes beszélgetést, mert a folyamatosan elfojtott frusztráció felgyülemlik és a bolhából végül elefánt lesz. Igyekezzen világosan megfogalmazni, hogy mi is bántja és mire lenne szüksége, csak így találhatnak mindenkinek jó megoldást.

Rák
Szívesen rendelkezik mások idejével, különösen azokét szereti beosztani, akikkel vagy akivel együtt él. Ne akarja megmondani, ki mikor mit csináljon, mert ezzel csak ellenkezést vált ki. Tisztelje meg annyival a másikat, hogy megadja neki a szabad választás lehetőségét és máris könnyebben alkalmazkodnak majd egymáshoz.

Oroszlán
A konfliktusok önmagukban nem jelentik azt, hogy ki kellene lépnie egy kapcsolatból, hiszen ez sokkal inkább annak a jele, hogy képesek felismerni, ha valamilyen problémájuk van és beszélnek róla. Az már elgondolkodtatóbb, ha nem találják a közös nevezőt és nem tudnak megegyezni.

Szűz
Vigye keresztül akaratát még akkor is, ha erőszakosnak tartják emiatt vagy veszít a népszerűségéből. Legyen egy kicsit önzőbb, mert senkinek sem jó, ha csak magára kényszerít egy szerepet, de valójában valami egészen másra vágyik. Csak akkor kaphatja meg, amit szeretne, ha őszinte.

Mérleg
Ha csak egy mód van rá, induljon útnak, menjen a családdal kirándulni! Ezzel minden bizonnyal örömet szerez mindenkinek, főként mert újra lehetőségük lesz igazán együtt lenni, hiszen az utóbbi időben sem fizikailag, sem érzelmileg nem voltak közel egymáshoz.

Skorpió
Megvannak a módszerei arra, hogyan hívja fel magára azok figyelmét, akiket meg szeretne hódítani. Ezek most is működnek, kiválasztottja máris észrevette Önt és azon töri a fejét, hogyan tudna közelebb kerülni Önhöz. Erotikus kisugárzásának nehéz ellenállni!

Nyilas
Azt gondolja, hogy olyan fantasztikus az ötlet, amit kiagyalt, hogy valami biztosan nem stimmel vele. A siker titka az, hogy azonnal cselekednie kell ötletei sugallata alapján, amint azok kikristályosodnak Önben. Belső megérzései és intuíciója kiválóan működik, hagyatkozzon rá!

Bak
Ne érezze magát tökéletlennek partner híján. Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor inkább befelé fordul, önmagával foglalkozik, és ez nem éppen kedvező egy párkapcsolat elindításához. Ezt az időt arra használja, amire való és ne meneküljön el előle!

Vízöntő
Ne utazzon és ne vágjon bele nagyobb volumenű üzleti tranzakcióba, ez a hét ugyanis nem alkalmas ilyesmire. Várjon néhány napot és inkább kockázat nélkül tegye meg ugyanazt. Családi körben számíthat egy váratlan, pozitív fordulatra, ami sokaknak megkönnyebbülést hoz.

Halak
Hajlamos rá, hogy bármilyen apróságból gondot csináljon. Gondolja csak végig, mit okoz egy ilyen panaszáradat, kiben milyen érzést kelt és mennyi energiáját elveszi feleslegesen ahelyett, hogy azonnal a megoldást tudná keresni. Legyen éberebb, vegye észre ezt a viselkedésmintát!