Az elmúlt időszak egy sikeres csapatmunkára épült mondta dr. Lázár János a mindszentieknek, és ezzel egyben köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette a munkát a kampány ideje alatt.
Mindszenten eddig még soha nem gyűlt össze annyi ajánlószelvény, mint most fejtette ki dr. Lázár János. Kiemelte ugyanakkor: ez a választás történelmi jelentőségű, akkora, ha nem nagyobb súlya van, mint az 1990-es választásnak. Most újra eldől az ország sorsa legalább húsz évre, tehát április 11. egy soha vissza nem térő lehetőség.
Sokan már húsz éve, mások nyolc éve várnak változásra, most ettől a változástól alig 48 órára vagyunk mondta Hódmezővásárhely polgármestere a Tisza parti városban.
Ahhoz viszont, hogy a változás bekövetkezzen, lehetőséget és bizalmat kell adni. Meg kell változtatni az országot, hogy legyen munka, meg tudjanak élni az emberek, és a fiatalok ne menjenek ki külföldre.
A fórumon megjelent több vásárhelyi önkormányzati képviselő is, és rengeteg mindszenti polgár hallgatta érdeklődően dr. Lázár János szavait. Ugyanakkor arra a kérdésre, hogy elmennek.-e szavazni, mindenki igennel felelt, ahogyan már azt is tudják, kire adják a voksukat.
Nos, az biztos, hogy az eredmény április 11-én este kiderül.

Fekete Evelin