Aki felelősséget érez hazájáért és családjáért, az menjen el szavazni április 11-én kérte a lakosokat dr. Lázár János a pénteki fórumon, hiszen változásokra van szüksége az országnak.

Örülök neki, hogy még most is ilyen sokan eljöttek a fórumra mondta el dr. Havasi Katalin, települési képviselő, a Fidesz helyi szervezetének elnöke, aki arról kérdezte a megjelenteket, hogy elmennek-e szavazni vasárnap. A tömeg egyhangú választ adott, mindenki igennel felelt a kérdésre.

Dr. Lázár János ezen a fórumon is fő feladatként említette a munkahelyteremtést és a gazdaságfejlesztést, amivel többen egyetértettek.

Gulyás József, nyugdíjas kíváncsiságból érkezett a fórumra. Elmondta, hogy szívesen hallgatja meg a polgármester elképzeléseit. József szerint a Fidesz nyeri meg a választásokat, de egy nagyon nehéz helyzetben lévő országot vesznek át.

Hegyi Ferenc, nyugdíjas ritkán jutott el fórumra, de amikor tehette elment és meghallgatta dr. Lázár Jánost. Remélem jobbra fordul az ország helyzete mondta el Ferenc, aki egy problémát is megemlített portálunknak: a Jókai utcai kerékpár út nagyon rossz állapotban van. Többször jár piacra, így nagy hasznát veszi a bicikli útnak, de sok kátyú van rajta. Főleg akkor veszélyes, mikor esik az eső, mert megtelnek a kisebb nagyobb lyukak vízzel.