Hozzávalók:

* 80 dkg marhacomb
* 1 csokor petrezselyem
* 2 gerezd fokhagyma
* fél dl olaj
* 3 sárgarépa
* 2 fehérrépa
* 1 fej vöröshagyma
* 10 dkg csiperke
* 1,5 dl tejföl
* 1 evőkanál mustár
* cukor
* citromlé
* 1 csokor snidling
* őrölt bors
* só

Elkészítés:

A húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, az egyik oldalát megszórjuk petrezselyemmel, és szorosan felgöngyöljük. Összekötözzük, és bedörzsöljük zúzott fokhagymával. Forró olajban minden oldalát megpirítjuk.

A sárgarépát, a fehérrépát, a hagymát és a csiperkét nagyobb darabokra vágjuk, tepsibe tesszük, ráfektetjük az alufóliába göngyölt húst, és meglocsoljuk a sült zsiradékkal. 3 deci vizet aláöntünk, és lefedve, 180 fokos sütőben puhára pároljuk. Ha a hús megpuhult, kinyitjuk a fóliát, és a forró sütőbe visszatéve pirosra sütjük.