Március 22én, hétfő reggel a rendőrök igazoltattak egy Bakson egy személyautót, amelybe volt dvd lejátszó, mikro sütő, mosógép, festmények. Ezek összetételéből arra következtettek, hogy ezt lopással szerezték a kocsiban utazók. Másnap a Szeged Rendőrkapitányságon jelentkezett a Tisza parti város egyik lakója, hogy feltörték nyaralóját, amelyből az igazoltatott kocsiban lévő tárgyak összetételével feltűnően egyező tárgyakat loptak el. Az egyezés miatt a két baksi lakos ügyében a megyeszékhely nyomozói járnak el.

Egy baksi nő óvodáskorú gyermekét drága nyakékkel engedte el óvodába, s amikor a kislány hazajött, már nem volt rajta az ékszer. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz. Egy favágó társaságot értek utol a rendőrök Kistelek környékén, akik nem saját fájukat aprították. A cselekményt elismerték az elkövetők, a rendőrök a bűncselekményhez használt eszközt, a motoros fűrészt lefoglalták.

Március 31-én jelezték, hogy egy csengelei tanyát feltörtek, ahonnan 60 ezer forint értékben vittel el felszerelési tárgyakat.

Egy őzet ütött el egy autós a régi 5-ös úton március 28-án, csak anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

A kapitány felhívta a figyelmet, hogy a közbiztonsági hálóra a húsvéti ünnapakbn is számíthatnak a kistelekiek és a környék polgárai: szigorúan ellenőrizni fogják az ittas vezetőket és a biztonsági öv használatát.