A sorsjegyen tíz védett állatfaj képe található (hiúz, vörös mókus, zöld levelibéka, barna medve, hód, przsevalszkij-ló, orrszarvúbogár, fehér gólya, keleti sün, foltos szalamandra), a hátoldali szöveg pedig róluk szóló érdekességeket, tudnivalókat tartalmaz.

`Kevesen tudják, hogy a hazai erdőkben is előfordul a hiúz. A WWF a magyarországi erdővédelmi programjában nagy hangsúlyt helyez e faj megmentésére. E mellett részt veszünk a przsevalszkij-ló hortobágyi állományának megerősítésében. A mi nevünkhöz fűződik az eurázsiai hód visszatelepítése is. mondja Dakó Andrea, a WWF kommunikációs igazgatója. Reméljük, hogy ez az új támogatási lehetőség tetszeni fog a játékos kedvű természetvédőknek, és szerencsét hoz az általunk védett állatoknak is.`

Az új sorsjegy nyomtatásakor kizárólag feldolgozásra fenntartott erdőből származó papírt és környezetbarát festékeket, csomagolásokat használtak. A Szerencsejáték Zrt. minden sorsjegy árából bruttó 1 forinttal támogatja a WWF természetvédelmi tevékenységét.

Az Állatvilág sorsjegy 200 forintért kapható, a főnyereménye 5 millió forint.

A játékos akkor nyer, ha 3 egyforma pénzösszeget talál a kaparófelület alatt.
Szerencsejáték Zrt.