Április 2-án lejár a HVSC elnökségének mandátuma, akik csütörtökön bejelentették nem vállalják továbbiakban a vezetői szerepkört, de a március 25-i közgyűlés nem volt határozatképes. A tisztújítás helyett beszélgetésbe kezdtek a vezetők a megjelent szülőkkel és sportolókkal, akikkel közösen próbálták megoldani a problémát.
Nem könnyű feladatra vállalkozik az, aki elvállalja ezt a posztot, de minden bizonnyal könnyebb dolga lesz elindulni, mint 3 éve volt, hiszen 2010-re már teljesen megoldódott az egyesület működése fogalmazott dr. Tímár László, aki hozzátette, hogy a gazdasági,- pénzügyi,- illetve a technikai vezetői posztokra olyan emberek kellenek, akik főmunkaidőben tudják végezni a teendőket.
Profi szemléletre van szükség ahhoz, hogy egy 150-200 főt foglalkoztató egyesületnél minden a legnagyobb rendben menjen mondta az elnök.
Továbbá egy jelölőbizottságot hoztak létre az április 22-i közgyűlésig, amelyben Könyves Géza és Kecskemétiné Boros Szilvia, szülők, valamint Bodrogi Tibor, jelenlegi-lejáró mandátumú elnökségi tag szerepelnek.
Minden edző szülői értekezletet hív össze csapatai részére, hogy a következő közgyűlésre biztosan határozatképes legyen.