Két városrészt érintő útfelújítási beruházás van folyamatban Hódmezővásárhelyen: a belvárosi és a csúcsi városrészhez tartozó utcák burkolatát építik újjá, szélesítik ki. Az útépítési projektnek köszönhetően a Bercsényi utca felújítása már befejeződött, itt egy méterrel lett szélesebb az út.

Márciusban tovább folytatódnak a munkálatok a Teleki, a Táncsics Mihály, a Vöröskereszt és a Szent István utcában. Ma reggel kezdődött meg a Teleki utca felújítása: az aszfaltburkolat marását végzik. Jelenleg is zajlik a Táncsics Mihály utcának a szegőzése. A Szent István utcában elkészült az új útpadka, jövő hét keddre várható a kézi aszfaltozása. A Vöröskereszt utcát szegőzik, és folyamatban van a parkoló átépítése is.

Előreláthatólag május 31-ig, mind a négy utca átadásra kerül. A Vöröskereszt utca már két hét múlva elkészül, a Táncsics Mihály és a Szent István utcában április végén, míg a Teleki utcában május közepén fejeződnek be a munkálatok. Épül egy kettős körforgalom is, ami a Kinizsi, a Teleki és a Táncsics Mihály utcán való közlekedést könnyíti meg.

A vendégek arra kérik a lakosokat, hogy legyenek türelemmel, és ha tehetik, kerüljék el a felújítás alatt álló utcákat, válasszanak más útvonalat. Az utak hamarosan elkészülnek, és felújításuk hozzájárul egy rendezett városkép kialakulásához.