Botkáné Kovács Henriett szervező, az alsós munkaközösség vezetője portálunknak elmondta: minden évben rendeznek ovis hetet a leendő iskolásoknak, akik ezen az egész héten betekintést nyerhettek a tanórák menetébe, számítógépes ismereteket szerezhettek, és tornaórákon vehettek részt.
Emellett az iskola meghirdetett egy rajzversenyt is, melyre 60 munka érkezett be. A számos szép rajz közül végül nem választottak első helyezettet, hanem minden induló óvodának oklevelet és egy kisebb ajándékot adtak a részvételért.
A mai mesemondó versenyre az óvó nénik választották ki a meséket, és nem helyezéseket érnek el a kicsik, hanem kategóriánként díjazzák őket, mint a legszebben beszélő, a legrátermettebb és egyéb kategóriák.
Az egy hetes programsorozat nem ér itt véget, holnap nyílt órákon vehetnek részt az óvodások, szombaton pedig a Szél utcai játszótéren fejeződik be az ovis hét.

A mesemondó versenyen részt vettek:
Király Vanda, Rubi Dóra, Marton Noémi, Sipos Vajk, Bogár Fanny, Budincsevich Eszter, Balázs Barbara, Kovács Anna, Csepregi Andor, Dékány Balázs, Nagy Zoltán, Hegedűs Petra, Czirok Krisztofer, Angyal András, Fulai Bátor, Gémes Réka, Nagy Nóra, Kiss Dorina, Becsei Gergő, Füvesi Angéla Márta, Kovács Gergely László, Meixner Lili Mónika, Szilágyi Fanni, Asztalos Maja, Rakonczai Dorina, Kádár István Bendegúz

Hamarosan eredményekkel!

Fekete Evelin