Bizony, már 7 éve dübörög a Retro School Band, és a négytagú bandának nem titkolt vágya az sem, hogy végre saját számokból álló lemezt is kiadjon. Céljuk, hogy minél több egyetemi, főiskolai bulin fellépjenek, és bejárják a vidéki nagyvárosok rendezvényeit.A fiúk már büszkélkedhetnek két saját szerzeménnyel is, és elindították az RSB Karaoke-t is, ahol bárki sztár lehet pár percig.
És hogy kik a tagok?
Garamszegi `JOEY` Jocó dobok, ütőhangszerek
Mirity ANDOR basszusgitár
Tekse BALÁZS gitár, vokál
Ujvári `ZOLA` Zoltán Szilveszter ének, akusztikus gitár
Balázs és Andor voltak azok, akik még főiskolás korukban unták a sulis rendezvények egyhangúságát, és úgy gondolták, hogy kicsit felpörgetik azt. Kerestek maguk mellé egy dobost is, és nem volt nehéz ráakadni évfolyamtársukra, Joeyra sem. Amíg a banda zenélgetett, folyamatosan keresett egy frontembert, egy énekest, így jött aztán Zola, akit igen, jól gondoljátok, a Viva TV-ből ismerhet mindenki.
A főként feldolgozásokat játszó csapat már járt külföldön is, Franciaországban koncerteztek egyszer egy sítáborban, és 2008-ban első saját számuk, melynek címe 4 éjen át, lett a hivatalos EFOTT dal.

A Rádió 7-be második számuk címét viselő, `2 perc` Média Tour révén jutottak el, igaz csak ketten, Mirity Andor és Ujvári Zoltán, azaz Zola. Mint azt a képek is bizonyítják, a röpke látogatás nagyon jól sikerült.
Ja, és a fiúk érdeklődtek tőlünk, hogy Vásárhelyen milyen szórakozó helyek vannak, és hát ki tudja, lehet, hogy majd ide is eljönnek? Addig is hallgassátok a Rádió 7-et, ahol már játsszuk a csapat dalait.
Ami pedig a nagylemezt illeti: érik, érik a dolog, de mivel a bandának nincs kiadója, és saját magát tartja fenn, így meg kell azt is gondolni, mire költik a befolyt összegeket.

Fekete Evelin