Szentkereszty Szabolcs, az egyesület elnöke elmondta, hogy egy hónapja rendkívüli közgyűlést hívtak össze, mivel volt egy ügyészségi vizsgálat, amely minden egyesületre kiterjedt. A jogszabályváltozásokat a közgyűlés elé kellett vinni, és mivel ezt egy hónapja sikerült elintézni, ezúttal a felhőtlen jókedvé és a szórakozásé lehetett a főszerep. Az est fénypontja a jutalmazás volt.
Szentkereszty Szabolcs kifejtette: `Arra törekszünk, hogy a gyerekek saját maguk közül is tudjanak példaképet választani.` Az edzők a ranglistás eredmények illetve az edzések során tanúsított szorgalom alapján választották ki a jutalmazottakat. A legjobbak kupákat, okleveleket illetve úszósapkákat kaptak, de a közgyűlésen résztvevő valamennyi gyermek egyesületi pólóval és falinaptárral lett gazdagabb.
A gyűlés az évértékelésre is alkalmat adott. Szentkereszty Szabolcs pont egy éve tölti be az elnöki posztot. Megválasztásakor azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az egyesületi életet egy kicsit felrázza. Mint elmondta, az elmúlt évnek számos olyan rendezvénye volt, ahonnan a gyerekek fülig érő szájjal tértek haza. Ezekből az eseményekből szeretnének hagyományt teremteni.
A Hód Úszó SE következő nagy rendezvénye a Tavaszváró Kupa lesz március 20-án és 21-én.

A közgyűlés jutalmazottai

Nagy kupát vehetett át:
Szabó Tamás, Keresztes Márkó, Oswald Viktor és Gábor Tamás.

Közepes méretű kupát vehetett át:
Batancs Flóra, Seres Medárd, Schuster Petra és Szentkereszty Cecília.

Kis kupát vehetett át:
Lehoczki Patrik, Vinnai Viktor, Martonosi Árpád, Köteles Dávid és Korsós Kristóf.

Oklevelet és úszósapkát vehetett át:
Ambrus Gábor, Kendi Csaba, Bánfi Bence, Nagygyörgy Nikoletta és Baricsa Alexandra.

Oklevélben részesült:
Gódor András, Süli Ákos, Kovács Normand, Szunyi Ákos, Vándor Tamás és Kendi Péter.

Kokovai Péter