A Stuttgart Barcelona BL mérkőzésre a kiegészítő fogadásokkal együtt kis híján 150 ezer tippet fizettek be, 79 millió forint összértékben. A Barca másik találkozója, a Malaga elleni is az élmezőnybe került 77 ezer fogadással és 59 milliós téttel. 99 ezren választották a Manchester United West Ham Premier Ligás meccset, ők 55 milliót kockáztattak, míg 89 ezren 55 és félmilliót tettek fel a Tenerife Real Madrid spanyol bajnokira.

A legtöbb nyereményt, 81 milliót, a Milan – Atalanta elleni győzelmét követően kényszerült kifizetni a játékszervező, de azok sem panaszkodhattak, akik a Tenerife Real Madrid, illetve a Liverpool Blackburn mérkőzésekre tettek, előbbi után 69 millió, utóbbira 58 millió forint ütötte összességében a fogadók markát.

A legváratlanabb eredmény között három sztárcsapatot fedezhettünk fel. Mindhárman hazai pályán buktak el az esélytelenebb ellenfelükkel szemben. Roma Panathinaikosz, Európa Liga labdarúgó mérkőzés: 2-3. A fogadók eredménye: 59 ezerből nem egészen másfélezer találat.
Chelsea Manchester City, a Premier Ligában: 2-4! 60 ezerből 4700 helyes tipp.
Juventus Palermo, a Seria A-ból: 0-2! Ezt a kimenetelt 47 ezer szelvényből 2 600-on jelölték csupán.

Megkezdődött a labdarúgó NB I tavaszi szezonja, bármennyire is lesajnáljuk a hazai focit, a magyar érdekeltségű események élén az egyik bajnokaspiráns, a Videoton – Kecskemét elleni (egyébként 2-0-s győzelemmel zárult) mérkőzése áll. 26 ezerből 25 ezren találták el. A másik bajnokjelölt, a Debrecen 3-1-re intézte el a Diósgyőrt, 24 ezer 600-ból 22 ezren szavazták meg előzetesen a Loki sikerét.
Az osztrák jégkorong bajnokságban szereplő Alba Volán ezúttal beleszaladt a késbe: a Vienna Capitals 5-1-gyel küldte haza a fehérváriakat. A fogadók többsége, jó 22 ezerből 20 ezer ha nem is ekkora különbségre, de erre számított. Az MKB Veszprém szárnyal a Bajnokok Ligájában. A szlovén Gorenje Velenje-t is magabiztosan, végig vezetve, 30-25-re intézte el. A meccsre 11 734 fogadást kötöttek, melyből 11 468-an a `Bakony Büszkeségét` jelölték győztesnek.

A Szegedi Területi Igazgatóság legügyesebb fogadója 1500 forintra nyert 269 ezer forintot a következő mérkőzésekkel:
RK Zagreb – Ciudad Real V
*(0-1) PSV – RKC Waalwijk H
Karlsruhe Kaiserslautern V
Hannover Wolfsburg V
Tottenham Everton H
Liverpool Blackburn H
Milan Atalanta H
Panioniosz Panathinaikosz V
Bellinzona Basel V
Paris SG Marseille V
Roeselare Anderlecht V