Vasárnap reggel a keleti országrészben elszórtan kisebb havazás, havas eső még előfordul, nyugat felől azonban csökken a felhőzet és több órára kisüt a nap. Élénk lesz a nyugatias szél. A legmagasabb hőmérséklet 2, 7 fok között valószínű.

Számottevő fronthatás nem lesz. Az erős szél azonban fejfájást, szédüléses panaszokat okoz, a kisgyermekeknél nyugtalanságot tapasztalhatunk. Az elmúlt napok folyamatos fronthatásai nagymértékben kimerítették a szervezetünket. Fáradtnak kimerültnek érezzük magunkat. A beteg emberek fokozott panaszaik mellett nagyfokú kimerültséget éreznek. Nem tanácsos ilyenkor a szervezet fizikai terhelése. A légszennyezettség a csapadékos időnek és a feltámadó szélnek köszönhetően jelentősen csökkent. Általában kedvező feltételekre számíthatnak az autósok, de helyenként az erős oldalszél csökkenti a járművek menetstabilitását.

Hétfőn erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé várható csapadék, eleinte havas eső, majd nyugat felől egyre több helyen eső formájában. Az északi hegyvidéki területeken kisebb havazás sem kizárt. Megerősödik a déli szél. 2, 7 fokig emelkedik a hőmérséklet.Forrás: ICI Interaktív Meteorológia