Ennél a szép napos kedd délutánnál nem is találhattunk volna jobb alkalmat arra, hogy kocsikázzunk, így Égető Gyula és én útra keltünk innen Hódmezővásárhelyről, hogy megnézzük és ki is próbáljuk az új, ötajtós, eléggé sportosra sikeredett Audi A5-öst.
Miután Komáromi László, Audi márkavezető átadta a kulcsokat Égető Gyulának, beszálltunk és máris elkezdtük méregetni a `kicsi kocsit`.
Mivel én nem tudnék és nem is akarok műszaki dolgokba belemerülni, így esztétikailag jellemezném a négykerekűt:
A kocsi belülről nem olyan tágas, mint elődjei, a beépített alumínium elemektől és a sportos ülésektől pedig elég fiús autó, bár méretei alapján Égető Gyula szerint ez egy női fejlesztés. Egy a lényeg: akár fiúsnak, akár lányosnak látjuk a gépet, az biztos, hogy nagyon jól megy a városban, tágas csomagtere pedig családbaráttá teszi.
Esztétikai szempontból is nagyon nagy élvezet benne utazni, meg van benne az, amit csak kevés autógyártó cég tud. Számos olyan részlet megfigyelhető benne ( na jó, ez nem saját gondolat), ami tükrözi az igazi német minőséget és eleganciát, például a hátsó féklámpák, amelyeket a hátsó szélvédő legfelső részén helyeztek el az alkotók.
Érdemes még kiemelni az autó `fenekét`, melytől igazán sportossá válik a gép de a lenti fotók után ezt sem kell megmagyarázni:

Fekete Evelin