Európa legnagyobb gyerek versenyén jártak a Hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido Egyesület versenyzői, akik nagyon sikeresen szerepeltek a Németországban megrendezett versenyen. A Sindelfingenben tartott két napos megmérettetésen 6 vásárhelyi taekwondós indult.
Küzdelem kategóriában a 27 kilogrammosok között Gálfi Botond aranyérmet szerzett, míg az 57 kilósok között Szabó András szerzett aranyérmet. Zubánics Zsolt harmadik helyen zárt 57 kilogrammban, valamint Csuka Gábor a 37 kilogrammosok között szintén a dobogó harmadik fokára állhatott.

Formagyakorlatban Faragó Vivien ezüstérmet szerzett, míg Szabó András 3. helyen zárta a versenyt számolt be portálunknak Máté Gergő mester, aki elmondta, hogy a megmérettetésre már tavaly elkezdték a felkészülést a versenyzőkkel. A rendezvényt követően bebizonyosodott, hogy nem rossz munkát végeztek.A versenyzőket Máté József, Máté Gergő és Máté Zsolt készítette fel a bajnokságra.

Nem állnak le, hiszen diákolimpiára készülnek, majd áprilisban pedig az országos formagyakorlat bajnokságon vesznek részt.