A Volvo kupát minden évben megrendezik és ez egy nagyon rangos esemény, hiszen a világ legjobb vízilabda válogatott csapatai mérkőznek meg egymással jelenleg épp Vásárhelyen a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A mostani olimpiai bajnok Magyarország, a legutóbbi olimpiai ezüstérmes Amerikai Egyesült Államok, valamint Kanada és Ausztrália csapatai is Hódmezővásárhelyre látogatnak február végén.
Ez a négy csapat torna rendszerben játssza a mérkőzéseket, február 24-25-26-án a Gyarmati Dezső Sportuszodában, ahol minden nap két találkozót láthatnak a kilátogatók derült ki többek között ez is a mai Sportturmixból.
A szervezésben nagyon pontosan kell eljárni, hiszen egy három napos sporteseménynél mindig történik valami, és ez Vásárhelyen is így lesz, mert a vízilabda mérkőzéseken kívül a fürdőbe látogat a Városi Fúvószenekar néhány fővel és lesz aerobic is.
A péntek esti Sportturmixban erre a kupára egy két főre szóló belépőjegyet is kisorsolt a Rádió 7, melynek szerencsés nyertese Kecskeméti Bence Hódmezővásárhelyről, így ő már biztosan ott lesz a nemzetközi megmérettetésen február 24. és 26. között.