A nézők jó része kivonult a SYMA csarnokból és a jegy árát követelték vissza. A legolcsóbb tizenháromezer, a legdrágább húszezer forintba került.

A nagy kampánnyal beharangozott műsor azt ígérte, hogy a popikon eredeti táncosai és zenészei mutatják be a show-t, ami nem úgy lett, a nézők egy része felháborodottan jött ki a SYMA csarnokból – pénzüket követelték, és még a rendőrséget is kihívták. A koncert szervezője a Danubius Music Kft. , így tudták a jegyértékesítő cégek is, de mint tegnap kiderült, a cég 2008 májusa óta felszámolás alatt van. Guba Gábor, az egykori ügyvezető jogi képviselőjéhez irányított.

Hegedüs László ügyvéd azt mondja, Guba Gábor most a JukeBox. Koncertrendező-Szervező Korlátolt Felelősségű Társaságot vezeti, és ők szervezeték Michael Jackson emlékkoncertet. Azt elismeri, hogy megbízója hibázott, amikor a koncert jegyeinek árusítói a danubiusmusic.com-on kaptak tájékoztatást, szerinte egy ilyen műsorszervezőnek önálló honlappal kellene rendelkeznie, de azt nem tudja, valóban olyan borzalmas volt-e az előadás.

Arra a felvetésre, hogy az eredeti, angol nyelvű plakáton nem az szerepelt, mint ami a magyar nyelvűn (`Jackson eredeti táncosaival, zenészeivel`), az ügyvéd azt mondja, ha bebizonyosodik, hogy a közönség, nem azt kapta, amit várt, akkor természetesen kártérítés jár nekik. Szerinte egyébként Juke Box is bedőlt ennek a reklámnak. A kinti cég, amit egyelőre nem kívánt megnevezni, megtévesztette a magyar koncertszervező társaságot. És ha igaz, hogy nem azt hozták be Magyarországra, amit megígértek, akkor itt egyéb jogviszonyban fennálló problémákat is meg kell vizsgálni, és akár az itt kifizetett kártérítésért a kinti, tehát a külföldi cég felelőssége is megállapítható.

Forrás:MROnline