December 1-jén a 47-es főútra egy fa dőlt, a tűzoltók motoros fűrésszel feldarabolták és eltávolították. Ugyanezen a napon a Csomorkányi utcában egy fa ága letört, és a közlekedőket veszélyeztette. A tűzoltók motoros fűrésszel és kézi szerszámokkal hárították el a veszélyt.

December 2-án a Kossuth térről jelezték, hogy egy tízméteres fa vastag oldalága letört, amelyet hasonló módon eltávolítottak. Ezen a napon gyulladt ki egy ház egyik szobája az Ábrai Károly utcában, azonban a lakók még a tűzoltók kiérkezte előtt eloltották a tüzet, személyi sérülés nem történt.

December 3-án a Csillag utcába hívták a tűzoltókat. A házban lakó idős hölgy elesett, és a rokonok nem tudtak bejutni az épületbe. A tűzoltók segítettek behatolni. December 4-én a Hódi Pál utcában lett rosszul az ott lakó személy, hozzá az ablakon keresztül behatolva jutottak be a lánglovagok.

December 8-án a Damjanich utcában egy gépkocsi egy telefonoszlopot döntött az útra, amelyet a tűzoltók eltávolítottak. December 12-én egy gépkocsi csúszott az árokba, amelyet a tűzoltók húztak vissza az úttestre. December 13-án jelezték, hogy egy tanya ég teljes terjedelmében. A tüzet eloltották, személyi sérülés nem történt.

December 16-án a 47-es főúton két személyautó ütközéséhez riasztották a tűzoltókat, akik az egyik kocsiból kiszabadították a sérültet, a másik jármű kigyulladt motorterét eloltották. December 18-án a földeáki úton egy széndioxidot szállító tartálykocsi letért az útról, kereke az út menti lazább talajban elsüllyedt. A járművet a vásárhelyi tűzoltók a szegedi parancsnokság darujának segítségével visszaállították az úttestre.

December 20-án a bodzási úton árokba csúszott járművet húzták vissza az úttestre, itt nem történt személyi sérülés. December 24-én egy személyautó jégbordára futott, lecsúszott az útról, a járművet a tűzoltók húzták vissza az útra. December 29-én az erzsébeti úton megcsúszott és felborult egy pénzszállító furgon. A járműből a sérültet a mentők a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték, a lánglovagok a pénzszállítót áramtalanították.

December 29-én a szennyvíztisztító tele mellől jelezték, hogy egy 25 négyzetméteres épület és az ott felhalmozott szemét ég. A tűzoltók a tüzet eloltották, személyi sérülés nem történt. December 31-én a mártélyi útra hívták a tűzoltókat, ahol egy személyautó az árokba csúszott. Személyi sérülés itt sem történt, a járművet visszahúzták az útra.