Rekordot döntött a székkutasi jótékonysági bál!

A Székkutasi Gyermekek Tanulását és Művelődését Segítő Alapítvány idén is megrendezte hagyományos jótékonysági bálját. A nagy érdeklődés miatt még a helyszínt is meg kellett változtatni a szombat esti mulatsághoz.

„Nagyon örültünk, hogy az idei bálunkat nagy érdeklődés övezte. Olyan sokan jelentkeztek, hogy módosítani kellett a helyszínt. A Művelődési Hát termét, úgy látszik, kinőttük, ezért átkerült a rendezvényünk a Sportcentrumba. Több mint 300 vendéget várunk” – tudtuk meg Patyi Évától, Klauzál Gábor Általános Iskola Gregus Máté Tagintézményének vezetőjétől.

Rekordot döntött a székkutasi jótékonysági bál! 1

A bál jótékonysági célt szolgál, amellyel a helyi óvodásokat és iskolásokat segítik. Az óvoda a befolyt összegből kirándulásokat fog szervezni, illetve további fejlesztő játékokat szeretne vásárolni, míg az iskola egy labdafogó védőhálórendszert szeretne kiépíteni.

Az álmok teljesüléséhez jó alapot fog szolgáltatni, hogy rekordmennyiségű adományra számítanak a szervezők. Ehhez nagyon sokak segítsége kellett. Rengetegnek adakoztak kisebb-nagyobb összeggel. természetesen a székkutasi önkormányzat folyamatosan támogatja az iskolát és az óvodát, illetve a sok adakozó közül kiemelkedett az idén két cég, a Csomiép Kft. és a Edo-Hungary Kft.

Az óvodások és az iskolások hetek óta készültek arra, hogy egy műsorral hálálják meg mindezt a felnőtteknek. Több produkcióval is készültek az iskolások, az óvodások pedig egy operettszámmal kedveskedtek a vendégeknek.

Rekordot döntött a székkutasi jótékonysági bál! 4

Rekordot döntött a székkutasi jótékonysági bál! 3

Rekordot döntött a székkutasi jótékonysági bál! 2

A bálon beszédet mondott Balázs József tankerületi igazgató, valamint Szél István, Székkutas polgármestere is. A település első embere kiemelte, egy közösség alapját az jelenti, hogyan törődnek a tagok a gyermekeikkel. Székkutas ebben kiemelkedik.

Forrás: radio7.hu