Megnyitja kapuit a 33. Amatőr Művészeti Fesztivál 1

Ma 16:00 órai kezdettel Hódmezővásárhelyen megnyitja kapuit a 33. Amatőr Művészeti Fesztivál, melynek a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ ad otthont!

Az elsődleges cél nem más, mint hogy amatőr előadók és csoportok bemutatkozhassanak és megmérettetési lehetőséget kapjanak. Az esemény elsősorban a városban és a térségben, de ugyanúgy a megyében lévő településeken élőknek is egyaránt szól. Ugyanis a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ fontos feladatának tartja a tehetségek felkutatását, lehetőséget biztosítva ezáltal tehetségük megmutatására.

Mivel sokan vannak, akikben él a vágy tehetségük megmutatására, de még nem elég bátrak ahhoz, hogy egy országos, nagy nyilvánosságot kapó tehetségkutató versenyre is jelentkezni merjenek, itt megcsillogtathatják tudásukat.

Az esemény műfaji és korosztályos korlátozási kötöttség nélkül – közízlést nem sértő – színpadi produkciókat mutat be. Erre elődöntők szerinti felmenő rendszerben kerül sor – melyeket ma és holnap rendeznek meg- szakmai zsűrizéssel, amely így a bemutatkozási lehetőségen túl szakmai továbbfejlődési lehetőséget, minőségi útmutatást nyújt azoknak, akik tevékenységükkel a közösség szórakoztatását kívánják szolgálni.

A zsűri tagjai: Barnák László, a Szegedi nemzeti Színház igazgatója, Halmi Zoltán, néptánc pedagógus, Berei Erzsébet zenetanár, nyugalmazott iskolaigazgató, Kriczki Zita táncpedagógus és Varga Anikó intézményvezető.

Megnyitja kapuit a 33. Amatőr Művészeti Fesztivál