Geiger gólja ezen a meccsen is három pontot ért

A hétvégén a Rákosmente vendégeként lépett pályára a HFC az NB III-as bajnokság utolsó idei meccsén.

Nagyon fontos pontokat szerzett a Hódmezővásárhelyi FC vasárnap a Rákosmente ellen. Az őszi szezon utolsó, egyébként a tavaszról előrehozott meccsén, szakadó esőben kellett küzdenie egymással a csapatoknak. A mély és nehéztalajú pályán szép játék nem igazán tudott kialakulni. Az első felvonásban talán emiatt is javarészt a mezőnyben folyt a játék.

A fordulás után úgy tűnt, hogy a hazaiak egyre inkább fáradnak, a vásárhelyi pedig igyekezett kicsit bátrabban játszani, többet vállalni. Nekik lett igazuk. Bódai Dánielnek sikerült kiugratnia Geiger Norbertet, aki nem hibázott, zsinórban harmadik meccsén szerzett gólt, most a hosszúba tekerte a játékszert.

A Rákosmente nem sok helyzetet tudott kidolgozni, egy szöglet után veszélyeztettek komolyan, egy fejes, akkor a kapufán csattant. Gólt azonban nem szereztek, így újabb idegenbeli meccsén győzött a HFC, kifejezetten fontos három pontot bezsebelve.

A kék-sárgák így ugyan a tabella utolsó előtti helyén állnak, ám a Makó mindösszesen egy ponttal előzi meg a Vásárhelyt és a Szekszárd-Rákosmente-Kecskemét hármas is csak három egységgel gyűjtött többet.

NB III Közép csoport, 16. forduló

Rákosmente KSK – Hódmezővásárhelyi FC 0-1 (0-0)

RKSK: Ordasi, Simita, Balaskó, Korozmán, Horváth B., Pendl, Villányi, Vattai, Petrezselyem, Pálfalvi, Kiss
Csere: Szalay, Nyúl, Nagy, Lovász, Bányai, Fellegi, Györe
Vezetőedző: Gálvölgyi István

HFC: Kandó, Geiger, Tóth, Jankelic, Szabó Cs., Szabó M., Darida, Mezei, Katona, Vass, Bódai
Csere: Kovács, Kiss, Kecskeméti, Bürgés, Bartyik R., Gyüre, Győrfi
Vezetőedző: Szűcs Róbert

Gólszerző: Geiger

Nyilatkozat: „Egész héten erre a győzelemre készültünk, ezzel nagy esélyünk van a bennmaradásra, amit tavasszal kell kivívnunk.”

Forrás: oldalvonal.hu