Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója

Mozgalmas, eseményekkel teli héten vagyunk túl, ezért úgy gondoltuk, hogy így vasárnap délután összegyűjtjük az elmúlt napok legfontosabb vásárhelyi és térségi történéseit.

Új cikksorozatot indít a Promenád, ezentúl minden vasárnap egy csokorban elolvashatja, mik voltak a legérdekesebb hírek a héten.

Hétfőn bejelentették, hogy a Csodaház ellátottjaiért több vásárhelyi szervezet összefog. Az adventi jótékonysági akció célja, hogy egy 1,5 millió forint értékű, a mozgásszervi rehabilitációt segítő eszközt vásároljanak. Ezen kívül 100 diák mozgott együtt a Balogh Imsi Sportcsarnokban Bagi Mátyás funkcionális trénerrel.

Döntött a bíróság: letöltendő börtönt kaptak a SZEVIÉP-vezetők

Fotó: delmagyar.hu

Sok év után döntött a bíróság, letöltendő börtönt kaptak a SZEVIÉP-vezetők – ez volt a keddi nap, s az egész hét egyik legfontosabb híre. A másik Lázár János fogadóórájához köthető, amelyen elhangzott: nagy útfelújítási program lesz Pitvaroson és környékén 2019-től.

Szerdán arról írtunk, hogy kiabálás és káosz volt a vásárhelyi Városházán, ennek részleteiről ITT számoltunk be. Ezzel egyidőben egy székkutasi aktualitásra is felhívtuk a figyelmet, ugyanis a településen élők már igényelhetnek szociális tűzifát.

Móritz Dajka Judit: ma már sokkal könnyebb nőként az üzletet vezetni 1

A csütörtök sem múlt el balhé nélkül. A vezető hír ekkor az volt, hogy összeférhetetlenség miatt megszüntetheti Kiss Attila képviselői megbízatását a Csongrád Megyei Közgyűlés. Ezen túl újabb női vállalkozót mutattunk be Móriczné Dajka Judit személyében.

Még mindig nem költözhetett át a Szőnyi felső tagozata a kért Petőfi utcai épületbe – ezt már pénteken írtuk meg. Ezen a napon sajnos egy halálos baleset is történt, a Csomorkányi úton ütközött fának egy autós.

Jótékonysági sütiakció a Református Ótemplomban 6

Szombaton pozitív cikkeink voltak, tudósítottunk a mintegy százfős tram-train túráról, valamint a Református Ótemplomban tartott jótékonysági sütiakcióról.

Ma pedig, vasárnap a legújabb hét emberével készített interjúnkat tettük közzé, továbbá azt, hogy Márki-Zay Péter a polgármesteri hivatali autóval járt a Pest megyei Nagykovácsiban egy kampányrendezvényen.

Nagykovácsi kampányrendezvényen is szolgálati autóval járt Márki-Zay Péter 3

Tartson velünk a jövő héten is, tudja meg a híreket elsőkézből!