Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 2

Sikeresnek bizonyul a Szeretem Vásárhelyt Egyesület legújabb kezdeményezése!

A T’EDD EZT néven futó, ma másodjára megrendezett esemény alkalmával a hódmezővásárhelyi Eötvös József Szakgimnázium és Szakközépiskola csaknem száz tanulóját próbálta elvarázsolni egy csoportos mozgás keretén belül Bagi Mátyás, a Szeretem vásárhelyt alapító tagja.

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 1

– A mai középiskolai csoport a legutóbbihoz képest egy kicsit merevebben közelítette meg a témát, így aztán a foglalkozás elején szükség volt a feszültség feloldására. Ezt egy közvetlenebb kommunikációval és a fiatalok bevonásával gyorsan sikerült elérnem – mondta Bagi Mátyás.

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 3

A funkcionális tréner szerint aki rendszeresen, legalább  heti három alkalommal mozog bármit is, az sokkal egészségesebb és élhetőbb életet tudhat magának, mint aki nem teszi. Ezt már fiatal korban érdemes megalapozni. Ehhez ezen kezdeményezésükkel szeretnének hozzájárulni

– A mai világ legnagyobb problémája, hogy elidegenednek társaiktól az emberek. Ezért a heti három alkalommal megvalósuló rendszeres mozgás közül kettő legalább csoportban kellene, hogy történjen.  Ugyanis ez aztán minden szempontból sokkal hatásosabb és hasznosabb is az egyénre nézve – folytatta a funkcionális tréner.

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 4

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 5

Kiemelte, hogy nagyon meghatározó egy-egy helyzet, valamint az önértékelési gond és zavar is a fiatalok körében, amelyek nagymértékben hatással vannak arra, hogy a mozgás mellett döntenek-e vagy sem. Ami viszont az egyik legfontosabb akciójukban az az, hogy mindenki élvezze az együtt töltött 45 percet.

A torna végén a Szeretem Vásárhelyt Egyesület tagjai vizet, gyümölcsöt és egy gumikarkötőt ajándékoztak az edzésen résztvevő vásárhelyi fiataloknak.

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 6

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 7

Sikeres a Szeretem Vásárhelyt Egyesület TE'EDD EZT akciója 8