Közgyűlés Vásárhelyen – élő! 20

Ha Molnár Lászlóné segíteni nem tud, legalább ne ártson – reagáltak a vásárhelyi vízilabda és kézilabda klubok vezetői a hétfői közgyűlésen elhangzottakra. A jobbikos képviselő szerint ugyanis a városban nincs minden rendben a TAO-pénzek körül, mivel hirtelen több olyan ember meggazdagodott, akik közel álltak ezekhez a támogatásokhoz.

Újabb vitát váltott ki a TAO a hétfői vásárhelyi közgyűlésen, amelyen Molnár Lászlóné korrupciót sejtetett a rendszerrel kapcsolatban. Azt mondta, nincs minden rendben az ilyen pénzek körül a városban, így aki közel van ezekhez a forrásokhoz, az a családtagjaival együtt tegyen vagyonnyilatkozatot.

– Ha ezzel mindenki megnyugszik, én minden további nélkül vagyonnyilatkozatot teszek, de vannak ki nem mondott szavak és indulatok bennem ezzel kapcsolatban – reagált portálunknak Áncsán István. A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club ügyvezetője kikéri magának a jobbikos képviselő kijelentéseit, mivel szent meggyőződése, hogy a városban egyik sportvezetőnek sincs takargatnivalója.

Végveszélyben a vásárhelyi sportélet: soha nem volt ekkora a baj (szavazóval) 3

Áncsán István (jobb oldalon)

– A vádaskodások miatt kezdem rosszul érezni magam. Egy hónapunk van az egyesületek jövőjének biztosítására, a TAO-források összegyűjtésére. Mindenkitől azt kérem, picit hagyjanak békén és hagyjanak dolgozni bennünket. Aki akar segíteni, az segítsen, aki nem akar, az ne segítsen. Összesen kétezer gyermek jövőbeli sportolásáról beszélünk – fakadt ki Áncsán István.

Végveszélyben a vásárhelyi sportélet: soha nem volt ekkora a baj 1

Soós Gábor

Molnár Lászlóné szavaira Soós Gábor, a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club elnöke a következő közleményt juttatta el lapunkhoz, amit változtatás nélkül közlünk:

Mélységesen elszomorít és elkeserít, hogy valaki a pletykáknak felülve, anélkül, hogy erről meggyőződött, vagy megbizonyosodott volna, tudatosan vagy tudatlanul vádaskodik. Az ilyen és ehhez hasonló tartalmú kijelentések arra alkalmasak csupán, hogy a korrupció vádját a közbeszédben tartsák, és ezáltal arra, hogy a látványcsapat sportegyesületeket lejáratva, még jobban ellehetetlenítsék azt, hogy valahonnan is tao-s forráshoz jussanak. Azzal sajnos tisztában vagyunk, hogy a Képviselő Asszonytól segítségre nem számíthatunk, de arra kérjük, hogy legalább ne ártson nekünk. Úgy gondolom, hogy 2000 gyermek sportolásának és versenyeztetésének ellehetetlenítése egyetlen egy jó szándékú embernek sem lehet a célja.

A jobbikos képviselő felszólalásáról Hegedűs Zoltán képviselő posztolt videót a Facebookon:

Molnárné a TAO-ról

ITT A BIZONYÍTÉK! A polgármester szerint hazudok, amikor azt állítom, hogy korrupcióval vádolják meg a TAO pénzzel kapcsolatba kerülő vállalkozókat és egyesületeket. Akkor Önök szerint miről beszélt az őt támogató Molnárné a hétfői közgyűlésen? Kérem nézzék meg a videót, és szavazzanak!

Közzétette: Hegedűs Zoltán hivatalos oldala – 2018. november 12., hétfő

Fotók: Archív