Benkő Zsolt
A képviselő bízik benne, hogy egyre több tanya tetején jelennek majd meg a napelemek, hozzájárulva ahhoz, hogy a külterületi lakóingatlanok is élhetőbbé váljanak.

Ebben az évben több tanyatulajdonos kereste meg Benkő Zsolt települési képviselőt, hogy segítsen számukra benyújtani a Vidékfejlesztési Programban meghirdetett, Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései tárgyú pályázatot. Ebben nagy örömmel működött közre – írta Facebook-oldalán.

“Felkerestem egy Katraszéli tanyában élő családot, akik ugyancsak pályáztak, és az igényük benyújtása után, a pályázat elbírálásától függetlenül, egy helyi vállalkozó közreműködésével fel is szereltették a rendszert. Ebben a szép napos időben magam is meggyőződtem arról, hogy hogyan működnek a napelemek, és mennyi az éppen aktuális energiatermelésük!” – számolt be a tanyán tett látogatásáról.

Benkő Zsolt bízik benne, hogy egyre több tanya tetején jelennek majd meg a napelemek, hozzájárulva ahhoz, hogy a külterületi lakóingatlanok is élhetőbbé váljanak.

Napelemes rendszer telepítése, működéseEbben az évben több tanya tulajdonos keresett meg azzal, hogy segítsek számukra benyújtani, a Vidékfejlesztési Programban meghirdetett, Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései (VP6-7.2.1.4-17) tárgyú pályázatot. Ebben nagy örömmel működtem közre. Felkerestem, egy Katraszéli tanyában élő családot, akik ugyancsak pályáztak és az igényük benyújtása után, a pályázat elbírálásától függetlenül, egy helyi vállalkozó közreműködésével, fel is szereltették a rendszert. Ebben a szép napos időben, magam is meggyőződtem arról, hogy hogyan működnek a napelemek és mennyi az éppen aktuális energia termelésük! Gratulálok és bízom benne, hogy egyre több tanya tetején megjelennek a napelemek, hozzájárulva ahhoz, hogy a külterületi lakóingatlanok is élhetőbbé váljanak!

Közzétette: Benkő Zsolt hivatalos oldala – 2018. október 13., szombat