Öt ember, egy célért! 2

A szombat esti futáson és a vasárnapi délutáni edzésen is várják a balesetet szenvedett mentőápolónak szánt felajánlásokat.

Az elmúlt napokban létrejött egy oldal a Facebookon, ahol a nemrégiben balesetet szenvedett, hódmezővásárhelyi Fazekas Pisti mentőápoló számára kezdtek gyűjtésbe a városbéliek.  Ehhez csatlakozott négy edző, valamint Juhász Tünde, kormánymegbízott a Szeretem Vásárhelyt egyesület részéről.

Öt ember, egy célért! 1

Bagi Mátyás személyi edző sajtótájékoztatót tartott a megmozdulásról.

-A Szeretem Vásárhelyt Egyesület most a sport közösségformáló erejét egy nagyon nemes célra fordította és a szombat esti esemény előtt, amelyről már korábban beszéltem, és amely az UV Night Run nevet viseli, egy egyhetes gyűjtőkampányba kezdett. Ennek a részévé vált az esemény záróprogramja is, az az a vasárnapi ingyenes edzés, ami ezúttal különleges lesz, annak reményében,  hogy minél többen ellátogatnak majd és segítenek a gyűjtésben. A lemezjátszók mögött az országosan elismert Dj Lennardot köszönthetjük -kezdte Bagi Mátyás.

Öt ember, egy célért!

Így aztán a szombati futás alkalmával, valamint a vasárnapi ingyenes edzésen is, ahol – Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó tart edzést – lehetőség nyílik a kihelyezett urnába való adományozásra, mesélte az esemény szervezője.

Ezen felül az edzők saját edzéseik bevételeiből is felajánlottak egy bizonyos összeget, így próbálván segíteni a családnak.

-Fazekas Pisti július 8-án szenvedett súlyos balesetet és azóta is a hódmezővásárhelyi intenzív osztályon kezelik. A szakemberek a továbbiakban az otthon történő ápolást javasolják számára. A cél tehát az, hogy mihamarabb megteremtsük neki és családjának az ehhez szükséges körülményeket – folytatta Bagi Mátyás.

A hétvégi programokra mindenkit szeretettel várnak a szervezők, ahol Juhász Tünde kormánymegbízott beszédet mond majd, és ahol a jó hangulat a segítségnyújtással karöltve garantált.