Panaszláda: nagyobb táblát kell a kamionok ellen

Azok a kamionok dübörögnek ismét a Kaszap utcában, melyek Orosháza felől érkezve nem látják meg az olvasónk szerint kicsiny súlykorlátozó táblát. Olvasónk meg is fotózta.

“A Kaszap utcán lakom – nagyon örültünk az elkerülő megnyitásának. Az öröm nem sokáig tartott mivel lépten-nyomon jöttek a városon keresztül a kamionok. Több mint 30 évig kamionoztam tehát tisztában vagyok a tiltó táblák hatályával, ami a kamionokra vonatkozik. Vettem a fáradságot és kimentem az Orosháza felől érkező út és az elkerülő betorkolásához és le is fotóztam.

Panaszláda: nagyobb táblát kell a kamionok ellen 1

Mit ne mondjak, az előjelző táblán olyan kicsi az a 7,5 t korlátozásra felhívó tábla, hogy könnyen megtévesztheti az idegen kamionosokat. Az is igaz, hogy a Hódmezővásárhely kelet táblán már kellő nagyságú tábla tiltja a kamionok behajtását csak addigra már bekanyarodtak és nem akarnak irányt változtatni.

Javasolnám, hogy a balra mutató Hódmezővásárhely- Kelet táblára sokkal nagyobb, jobban látható táblát helyezzenek el!” – javasolja levelében Bolyácz Jenő.

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!