Lázár Jánosnak panaszkodtak a vásárhelyi földhivatalra a gazdák

A vásárhely24 mai, Káosz a vásárhelyi földhivatalban? című írása szerint betelt a pohár a vásárhelyi és a térségben élő gazdáknál: a földhivatallal kapcsolatos panaszaikkal hétfő reggel soron kívül keresték meg Lázár Jánost.

A portál azt közölte, hogy a gazdák 15 fős csoportja szerint a földhivatalban rendetlenség, szervezetlenség uralkodik, a nyilvántartások pontatlanok, a munkatársak közötti együttműködés pedig katasztrofális. A portálnak az erről beszámoló országgyűlési képviselő elmondta: – A földhivatal munkatársai arrogánsan, méltatlan hangnemben beszélnek a gazdákkal, az intézmény bürokratikusan, lassan és rengeteg hibával működik. Személyi ellentéteket, folyamatos belviszályt tapasztalnak az ügyfelek, ami a munka rovására megy.

Lázár János hozzátette: elfogadhatatlannak tartja, hogy egy agrárvárosban, mint Hódmezővásárhely a földhivatal ennyire rosszul működjön, és ahelyett, hogy az intézményben mindent megtennének a gazdák boldogulásáért a minősíthetetlen hivatali ügyintézéssel ellehetetlenítik őket.

– Rendet kell tenni a vásárhelyi földhivatalban, ezért Végh Ibolyához, a Hódmezővásárhelyi Járási Hivatal vezetőjéhez fordulok – mondta el Lázár János. A teljes cikk, melyben név szerint is olvasható, hogy kikre panaszkodnak leginkább a gazdák, itt olvasható teljes terjedelmében.