Fiatal német nők drámai segélykérése a migránsbűnözés miatt - videó

Az interneten futótűzként terjedő felvételek alapján a „Decibel 120” elnevezésű német egyesület videóüzenetekben utasítja el a migránsok által elkövetett erőszakos bűncselekményeket, és kritizálja a bevándorláspárti európai „elit” öncélú, tragédiához vezető politikáját – írja az Origo.

A német nők nevében beszélő fiatalok,„Te is lehetnél én, én is lehetnék te” című felhívásban arról vallanak, hogy az erőszakos migránsok mindenütt jelen vannak, ezért nincsenek biztonságban, a politika pedig nem védi meg a határokat és nem védi meg őket sem.

Igaz ez az élet leghétköznapibb dolgaira, mint például: a munkából történő hazajövetel, futás a parkban, várakozás a buszmegállóban. Németországi helyszíneket sorolnak fel drámai videójukban, ahol a nőket migránsok erőszakolták és/vagy ölték meg.

A hatalom fejére olvassák, hogy nem védte meg és nem is akarja, a jövőben sem védi meg őket a migránsoktól, akiket ellenőrizetlenül hagytak beözönleni Európába, a farizeusok szemébe mondják, hogy miközben feminizmusról beszélnek, hagyják, hogy egy olyan idegen kultúra szállja meg Európát, amelyben a nőknek nincsenek jogaik, akik így kénytelenek rabszolgaként élni egy középkori társadalomban.

A hatalom prédának, áldozatnak dobta oda őket, amit a német nők határozottan visszautasítanak.

Forrás: origo.hu